31

Анонимен

преди 5 години

Тези самолети ги има само на хартия .. това е също като Ф-35 някои държави дадоха парите преди 10г. и още не са получили стоката..

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Преди Нова година Хърватия купи 18 такива самолета за 1.1 милиарда.Купи ама стари.Нашите още не са произведени и ще бъдат с последен модел двигател , електроника и радар от най-ново поколение.

29

Анонимен

преди 5 години

Там където има мисии по въздуха САЩ пращат Франция с Рафалите и Юрофайтърите и се крият зад Швеция със Грипените. САЩ тъй и не можаха да призведат качествен изтребител и се крият зад НАТО и ЕС да ги пази от Русия.

28

Анонимен

преди 5 години

Давате парите а изтребилите ще ги имате след 7-8 години , дотогава цената ще се промени , и тези 8 бройки ще ви излезнат златни.. кило самолет за кило злато

27

Зозо

преди 5 години

България е в НАТО и ЕС. Въпросът е затворен. Свикнахте ли руски каскети?

26

до 18

преди 5 години

Що, ти къде гледаш цените.Кажи и ние да ги видим.Иначе цената на Ф-16 е до 20 милиона долара, което прави макс 34 милииона лева.34 милиона лева х 8 самолета = 272 милиона.Та ви питам вас крадливите герберасти - къде ще отидат останалите 1.728 милиарда лева ?

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонименнаправо не могат без нас ... що сте толко прозти ? така ис се родил или си го придобил по късно ?

24

БРАВО

преди 5 години

БЕДНА БЪЛГАРИЯ ОТКРИВА 4000 РАБОТНИ МЕСТА ЗА БОГАТА И ПРЕФЪРЦУНЕНА АМЕРИКА--И ЩЕ НИ ЗАГРОБЯТ ЗА 50 ГОДИНИ НАПРЕД--А ТЕЗИ ЛАМАРИНИ ГИ ИМА САМО НА ХАРТИИКА--ДАЛИ ЩЕ МОГАТ ДА ЛИТНАТ--ТЕХНОЛОГИЯТА Е ОТ 1970 ГОД---ДОКАТО ГИ ДОСТАВЯТ --БЕЗ ИЗПИТАНИЯ,ХЕЙ ТАКА НА ЮТАШКО ДОВЕРИЕ ЩЕ МИНАТ ОЩЕ 10 ГОДИНИ...СУПЕР УДАР НА ТРЪМП ..БРАВО НА ПИЧА-ТАКА СЕ ЗАЩИТАВАТ НАЦИОНТАЛНИ ИНТЕРЕСИ--ТЪПИТЕ БЪЛГАРИ ДА ГО ДУХАТ....

23

Анонимен

преди 5 години

За американците е чудесна сделка на двойна и тройна цена , сделка под натиск военен , от окупационните бази в България..

22

пари на вятъра..

преди 5 години

"Чудесна сделка"за кой?нали САЩ са ни съюзници и в НАТО защо не ни подарят тези самолети?

21

Анонимен

преди 5 години

Преди Нова година Хърватия купи 18 такива самолета за 1.1 милиарда.Та искам да попитам относно цената - де Киро на кирия ?

20

Анонимен

преди 5 години

Че какво друго да каже Американския г алош?Ще им подсилим мижавата икономика със свежи долари!-:)

19

Victimized

преди 5 години

"and contribute to the job security of over 4000 Americans."Важното е, че ще създадем нови работни места за американците. И това не е подкрепа а открито лобиране и натиск от висшестоящ служител от админстрацията.

18

шматка

преди 5 години

До 7То в Уйкипедия какви ли глупости не можеш да прочетеш16млн долара струва само кокпита

17

уху

преди 5 години

от статията разбрахме, че България на Борисов става инвеститор в шатите и ще осигури работни места за 4000 американци. Браво Боце!!!А българите кучета ги яли...

16

да бе

преди 5 години

Чудесна сделка, но не за България, а за САЩ!Продават ни железария за луди пари. Ама не е луд този, който яде баницата, а който му я дава.

15

Анонимен

преди 5 години

американците договорили с филипините да строят ядрена централа взели 2 милиарда нито централа построили , нито парите върнали..

14

Анонимен

преди 5 години

Супер яко вместо да купим грипена да модернизират завода за да произвеждаме нещо за грипен или някоя час за т-х ние осигуряваме работа за 4000 хамериканци и във същото време наще внуци още ще плащат

13

Анонимен

преди 5 години

Що бе сделката си е повече от чудесна.Особено за американците.А и Цветанов, Борисов и Шкембето ще намажат по някой и друг милион комисинна.

12

Хахахахха

преди 5 години

А 6 милиона български граждани колко време ще им трябва да върнат тези 2 милиарда, за да имат работа 4000 американци. Дадохме им да ни крадът с американски централи, златните ни мини и сега и самолети.