209

До Факт постинг 231

преди 5 години

А какво бихте отговорили за Вашето долнопобликувано изказване относно факта, чесамо в периода 1923 до 1944 година от фашистките правителства и техните лакеи в България са убити 63000 българи катоа комунисти, анархисти ятаци и.т. н.

208

Факт

преди 5 години

Защо никой не прави сметката,че през всички войни,които България е водила ,жертвите ,които сме дали, са по-малко от жертвите ,които комунистическите сатрапи докараха на България след 9 -тосептемврийския преврат 1944 г. ?Всичките бомби ,изсипани върху България са убили 1000 - 1200 души ,а комунистите затриха десетки хиляди без съд и по лагери !

207

ИСТОРИК

преди 5 години

ЗА СВЕДЕНИЕ НА " ВСЕЗНАЙКОВЦИТЕ " АНГЛОАМЕРИКАНСКИТЕ СА ЗАРЕЖДАНИ С ГОРИВО И БОЕПРИПАСИ НА О. ТОСОС НЕ В ПОЛТАВА .

206

Г.Димитров

преди 5 години

До братушки???Тарабата си пиеше водката.................

205

Анонимен

преди 5 години

До братушки???цял цар пожертвахме заради тях!

204

братушки???

преди 5 години

До АнонименЗащо Сталин не ги спря?Нашия цар как ни спря да воюваме с Русия?

203

Анонимен

преди 5 години

До jjТо това си е тяхна запазена марка и до ден-днешен на тези световно омразени отр*пки

202

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 223Кои руски "бомби" над Варна? Дай инфо - дати, самолети, колко бомби, жертви, разрушения и т.н.? Защото в противен случай си явен лъжец и манипулатор! Факт е, че сме били съюзник на нацистите и плацдарм за атаките им срещу СССР, като цялата икономика на България по това време е работила за източния фронт!Явно СССР е имал повече основание да ни бомби, но не го е направил за разлика от сегашните ни "съюзници", на които нищо лошо не сме направили по време на тази война!

201

Анонимен

преди 5 години

Ayyyyy....a vse na romovete skachate za otmastenie....koi rom va e tropkal tolko mnogo kato vashte preatelii amirikanciti?!

200

Анонимен

преди 5 години

Срам е, че позволихме да има паметник на руската кочиина, бомбардирала Варна, в центъра на София!

199

Анонимен

преди 5 години

А за руските бомби над Варна кога ще напишите 2 изречения? Америка ни бомбардира след като им обявяваме война, а Русия ни бомбардира в мирно време!

198

Анонимен

преди 5 години

до t2Вероятно благодарение на Освободителите , ти жалко човеченце днес можеш да пишеш тук. Не вероятно, а почти е сигурно че жалкия ти род е щял да потъне в забрава без намесата на Освободителите! Сигурно е че родата ти също е щяла да изчезне от белия свят, ако разчиташе на англоезичните ***...

197

Възмутен

преди 5 години

Срам и позор за този, който е позволил на американците да си построят паметник на наша територия в чест на убийците на невинни български граждани! Но поне сега има място, пред което всяка година да се провеждат възпоменателни бдения за загиналите българи...

196

t2

преди 5 години

До ognyanzКакто и да се отбележи, че в центъра на София има огромен паметник на "освободителите", които са избили в пъти повече и смаза това, което османската империя не успя за 500г - гордостта и самосъзнанието на българина!

195

ognyanz

преди 5 години

Статията пропуска да отбележи и друго: че в София пред посолството на САЩ (но все пак на наша територия) има паметник на американските пилоти, които са ни бомбардирали. А паметник за нашите летци, които (като поручик Списаревски) за жертвали живота си за да защитят София, няма. Срамота е, и това е време да се поправи.

194

jj

преди 5 години

Статията пропуска да спомене, че са бомбардирали цивилни обекти - болници, училища и т.н.

193

Анонимен

преди 5 години

Никой не отвори да прочете историята и да разбере причината за бомбардировките На война се стреля и убива а ние като обявяваме война на Англия и на целия свят какво да очакваме

192

Анонимен

преди 5 години

Жоро, заради такива екземпляри като теб, България се затрива ден след ден. Не си мисли че всички противници на англоезичния свинарник са русофили! Между другото пожелавам на теб и подобните ви , поне по едно гейче в семействата ви. Да сте по близо до културата на запада.

191

Starija hush

преди 5 години

A za6to propuskate fakta 4e bg.artileria svali dva amerikanski samoleta koito bombadiraha samo rafinerite v Rumania i tak im otgovoriha na udara s udar.Malko vi e bilio

190

Сталин настоява

преди 5 години

България да бъде подложена на масирани бомбандировкиПисмата му до РуЧзвелт са вече достъпи в нета