70

пидороссия

преди 5 години

До Зле, зле, колкоЕ вас русоменшите кой не ви е изпреварил?

69

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС

преди 5 години

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ЦЯЛАТА НИСКОЧЕЛНАТА БОЛШЕВИШКА *** ТУК, КОЯТО НЯМА ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОЗНАНИЯ ПО ИСТОРИЯ И СВАЛЯ ТАКА ЛЕСНО ГАЩИТЕ СИ ПРЕД ПУТИН. ПРЕЗ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ РУСИЯ СЕ Е ДЪРЖАЛА С НЕЯ КАТО С НЕЖЕЛАН ЕФЕКТ НА БАЛКАНИТЕ!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? ***! ИСКАТЕ ДА СТЕ РУСНАЦИ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИ! ИСКАТЕ БАЩИЦА ДА ВИ УПРАВЛЯВА 100 ГОДИНИ! ИСКАТЕ ПАРТИЯТА МАЙКА ДА МИСЛИ ВМЕСТО ВАС! И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! МЕЧТИТЕ ВИ СА НЕ ДА СТЕ СВОБОДНИ, А МЕЧТАЕТЕ ДРУГИТЕ ДА СА ПО-ЗЛЕ И ВИЕ ДА СТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ

68

серви

преди 5 години

А дали ще запеят дружно "Осман ага"?

67

Анонимен

преди 5 години

Сърбите станаха велики русофили, а да ги пита човек къде бяхте преди 30 год. ???

66

Анонимен

преди 5 години

Ми прави са сърбите.И хайде да не им даваме акъл.Преди ПСВ е било голям ентусиазъм, че сме с Германия, която се смятала за непобедима.Преди ВСВ - пак същото. Ами хак да ни е. Загубихме една трата от България.А сърбите винаги имат правилен усет с кого да се коалират.И гърците са същите. Само ние - големите умници с вечно губещите.

65

до 64--мерси

преди 5 години

Да ама като се хванеш с Путин журналистите ни ще почнат сами да скачат от балконите и тоя дето ще ти го назначи за президент ще е с мандат не по-малко от 30 г. И интернета ще ти е бая по-различен и ще се готвиш за война с целия свят и затова само огромната полиция ще има какво да яде щото парите ще ти трябват за да победиш джендърите ,не че съм фен на ГЕРБ ама в Бг. за разлика от Русия има и други / все още /

64

Пъпешогария

преди 5 години

Ние като колония на САЩ и Турция и като най-бързо изчезващата нация в света само можем да плюем гущeри и заклинания. И да не забравите пак да гласувате за Герб - видими резултати! *** целувки с Меркел и Юнкер докато пенсионери ровят по кофите за коричка хляб. Най-бедната страна в Европа, гарантирано от хaмериканофилите.

63

Анонимен

преди 5 години

Путин - персона нон грата в България !

62

Анонимен

преди 5 години

Путин вече не смее да посещава Европа, защото може да бъде арестуван от Интерпол за престъпленията си !

61

Анонимен

преди 5 години

Ей, превърнаха го в панаирджийска мечка. Кой де има проблеми с опозицията плаща и му го водят.

60

Анонимен

преди 5 години

До Зле, зле, колкоизпреварват ми дедовия ... преди 89та разликата беше от Ангола до Сащ, сега сме по богати във всяко отношение. Даже и пенсионерите ни мята по дебели пачки от тях през терасите ! Кажах !

59

Анонимен

преди 5 години

Алоу, русофилите не забравяйте, че министър председателката на Сърбия е лесбийка и открито го твърди. Сега какво ще кажете...

58

не така

преди 5 години

До АнонименИ кой го казва жител на най бедната страна в ЕС,с която никой не се съобразява и тъне в хаос и корупция?!

57

Анонимен

преди 5 години

Да ходи където иска, само да не идва в България.

56

Анонимен

преди 5 години

Вучич е класа над завършилия помощно училище във Вършец и от еднокнижника. Двама лидери-родолюбци се срещат. Иначе няма по-големи нагаждачи от нас. И руснаци и сърби и гърци и поляци и унгарци.. всички си гонят интереса. Само българите денонощно гледат на кой да сeрвилничат и да правят чyпки. Сега бедна България ще плаща милиарди "данък САЩ" с някакви самолети без реално приложение. Католици ще станат българите само и само да ги потупат по рамото. Накрая Турция ще ни анексира и това е.

55

Зле, зле, колко

преди 5 години

Сърбите нямат парите от ЕС, но по средна заплата ни изпреварват, а минималната им е с малко под нашата. 10 години от ГЕРБ само слушаме оправдания и ги гледаме от страни как крадът.

54

Анонимен

преди 5 години

Путин е диктатор.

53

Анонимен

преди 5 години

В света няма нито една държава, която да е приятел на Русия и да не е мизерна.

52

това е

преди 5 години

До Анонимен 43Кой каза че Путин е диктатор?!агресорите и терористите САЩ ли?!жалко за теб човече....

51

Анонимен

преди 5 години

И какво ни интересува това? Сърбите са бедняци и в пълна изолация на Балканите.