12

Анонимен

преди 5 години

А кой раздава книжки на джигитите и създава пътищата убийци ?

11

анонимен

преди 5 години

Пътищата се правят некачествено с евтин материал защото трябва да останат пари за дз платиш на някои които са ди дали правото на обекта да го строиш.Тези които вземат комисионните са на няколко етажа,взема от строителя остава си%за себе си останалите дава на шефвете си.Ако изпълнителя не дава кмисиони няма да му дадат обект това е истината.

10

До 9

преди 5 години

Да ще има,докато има такива грамотни ШЬОФИОРИ ???, като теб.Другото е наистина ала-бала.

9

Димо

преди 5 години

Този л.у.д. ли е бе? Да не би АПИ да им управлява на джигитите колите .Не винетките ,а тези зад волана са виновни.Така е най лесно да оправдаеш безумното каране на несциплинирани шофьори.

8

Анонимен

преди 5 години

Ами ще има и пътища и шьофиори убийци и други неща скоро ще има , защото България отдавна не е правова държава , а се превърна в олигархично-мафиотска . Всякакви други приказки са ала бала за наивници.

7

Анонимен

преди 5 години

А какво се случва с началниците на АПИ.Страшно е ако АПИ действа без знанието и одобрението на началниците.

6

До 1

преди 5 години

Ще влязат,колкото влязоха тия които ни докараха три пъти до държавен банкрут-Живков,Луканов,Беров,Попов,Виденов .Явно си малък и за теб живота почва преди 10 години,а такива като Гечев и Овчаров са герои.

5

въртикапаков

преди 5 години

"Просто сме свикнали парите ни да изтичат някъде, неефективно управлявани", но за сметка на това ефективно крадени.Същата работа като с ремонтите в София!

4

Стамат

преди 5 години

Винетките карат коли и тепат ората! Баси глупотевината! И не джигитите и ората с интелектуален дефицит, а управлението на пътищата и боко били виновни.

3

До 1

преди 5 години

Не знам дали трябва да влизат в затвора или да бъдат преследвани по улиците от тълпа с катран и перушина!

2

манолов

преди 5 години

абе цялата държава е гнила

1

Анонимен

преди 5 години

Един ден, когато ГЕРБ бъдат изритани от властта, ще влязат директно в затвора.