22

Davidnar

преди 4 години

Всем,кто знаком с продвижением сайтов и закупкой ссылок,а также с покупкой рекламы в Яндекс и Google этот СОФТ станет незаменимым помощником. У программы есть полная документация по настройки и запуску,а также отзывчивая техническая поддержка,уроки на Youtube,закрытый форум с поддержкой Русского,Английского,Немецкого языков. При покупке по данным ссылкам предоставляется скидка!!! Вам доступно (бесплатно) регистрация и в личном кабинете у Вас будет возможность ознакомиться с документацией перед возможной покупкой. offeramazon.ru/2019/05/27/методы-продвижения/

21

ПЕНКО

преди 5 години

НЕВЕРОЯТНА ТЪПОТИЯ Е ТОВА С ГРИВНИТЕ !!! МОЯТ ВНУК ИМА "ДЖ-П-С " ЧАСОВНИЧЕ НА РЪКАТА - МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН . ПРОСТО "КАИШКАТА" СЕ ЛЕПИ И НАРУШЕНИЕТО И ПРАЩА ЧОВЕКА В КИЛИЙКАТА !!! КОЛКО ТЕЛЕФОНА ЩЕ МОЖЕ ДА НАБИРА И КОИ- ЩЕ СЕ ПРОГРАМИРА ЗА 100-150 ЛВ. И 20 ЛВ.ТАКСА НА МЕСЕЦ !!! ХЕМ Е И УДОБНО ЗА НОСЕЩИЯ- С ЧОВЕКО ПРАВА !!!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Тамън ще има за всеки депутат по гривна.

19

c4n0puS

преди 5 години

1 400 000 лв = 250 гривни хахаахахаахаххаГривна от последно поколение, най-добрата !!! = 450.00 $$$$$$$ МАX А ИМА И ЗА 200 $450 $ = 5600 ЛВ - ДА НЕ СМЕ 1997 И ЖАН ВИДЕНОВ ДА НИ Е ПРЕМИЕРАБЕ ТИЯ НИ ИМАТ ЗА ПЪЛНИ *** ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАКОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ПРОВЕРИ В AMAZON ТЪРСЕТЕ - GPS ANKLE BRACELET

18

Анонимен

преди 5 години

До бла блаСамо да добавя:3,5 милиарда за АЕЦ Белене4 милиарда газопроводи за Газпром2,5 годишно милиарда отнесени от Лукойл4 милиарда от КТБ0,5 милиард Олимпик

17

бла бла

преди 5 години

лелеееелее 5200 лв за гривна ??абе хора докога ще си траем да ни правят на балами180 милиона за тол25 милиона за км на графа 160 милиона евроПредателство??350 лв на кв на за саниране ??12 млн на километър магистрала в полето??абе..какви са тези ценищо не си крадат законно 10 % а вече почна ха над 50 % ??още принтери на мВР по 3000 броя , самолети 8 бр за милиарди??айде бе герберасти спрете се вече

16

Анонимен

преди 5 години

До SHEFA 19 Да, идват , ама точно като дойдат и всичко работи , така няколко пъти, по малките часове на нощта и в един момент, е много вероятно, никой да не дойде . Ще поживеем и ще видим., как ще станем свидетели ,на първото бягство под електроннен контрол :))))

15

Анонимен

преди 5 години

"Не могат обаче да бъдат манипулирани без да бъде подаден сигнал и това да се разбере" - Хахахаха ще разберете вие като намерите само гривната без човека . *** с какви дивотии ни залъгват и какви цени за общо казано един GPS приемник + GSM модул който да праща данните към центъра за контрол . А нещо за разните устройства който са способни да ги заглушават да кажете , аааа?

14

Анонимен

преди 5 години

Аз едно не разбрах - да се намали пренаселеността в затворите - сиреч, ще ги пуснете навън ли?И ще им сложите на крачето по един GPS? Абе хора, това са убийци, изнасилвачи и крадци!!!!Как тая гривна ще ги спре да продължават с безчинствата си? Не мога да го разбера това!!!!Ще се превърнем в българския Тексас - всеки осъден на свобода, всеки неосъден - с пушка до вратата.Щом зя тях може така, искам и за нас иначе!

13

Анонимен

преди 5 години

Щом в България риска мега голям.

12

Инджиктипляктор

преди 5 години

Както си познавам хората, я системата за наблюдение няма да е изградена,я сървърът или софтуерът ще се сринат!Всичко е въз можно в държавата на Съджуците!..

11

Анонимен

преди 5 години

Поръчваш си морска водица за аквариума вкъщи ,цопкаш си крака в него и докато се отпускаш гривната се прецакала от солта .Полицай кола докато пристигне и вече си на самолета за Хонолулу ,ама от някой друг европейски град и кой виновен после, тъпата гривна кой за 3000 евра.

10

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Поредната кражба на ГЕРБ.Гривни за 5-6 000 лв бройката ?Вероятно са с инкрустирани диаманти на тях. :)

9

Анонимен

преди 5 години

5600 лева една гривна ! Далавер инпекс не спи . Тук милионче тама две и на края Боко вика супер сме ве , много сме добре , ох бабо Меркел дай малко еврофонд бе, потънали сме до рамене , мооолятса бре... .

8

Мен

преди 5 години

Купили са точната бройка. 240 за едни хора + 10 в резерв ;) СлучаЕност ? Не мислА?

7

Анонимен

преди 5 години

Абе на тия затворници златни гривни да им беха дали по евтино щеше да е

6

Моля ти се мисли

преди 5 години

Риск има ако затворник потроши тоз апарат. Абе ако можете да купите електрически гривни и ги увиете около вратовете така можете да контролирате затворника като го пуцате с ток. Окичете ги с други гривни с изкуствен интелект. Като затворник иска да коли някой др затворник изкуствения интелект ще го зашемети и полицаите ще дойдат и довършат затворникът. Все пак ще става мн страшно вече за убийците. Те ще съжаляват че някога са се озовали в затвора. Но по принцип затворите трябва да са под земята.

5

(-_-)

преди 5 години

Единственият риск е това, че тия бижута няма да ги получат правилните хора, такива, които допускат например такова 'чудо' на техниката, познато на някой места от едно поне 30 години да се закупува на четворна цена.. На тия и ония другите гадове разни спецове и 'държавници' трябва на шията по една гривничка да им се сложи..

4

Емигрант

преди 5 години

В щатите са по 800$(1360 лв) парчето, че карат и затворниците да ги плащат, както и разходите по мониторингаВ Бг плащат по 5600 лв на бройка(без ДДС) ...Е, не сме толкова богати, че да си купуваме евтини стоки ...

3

Hdyfuvkbk

преди 5 години

Една такава гривна е около 800 usd , тук- 5600лева?!?!?!