14

Вуте

преди 5 години

Ще имат 2 милиарда от нас, другите ще ги съберат от подобни балъци.

13

Анонимен

преди 5 години

Ама тези са като Бъгс Бъни, копат дупчици на всякъде, за какъв чееп ще е стената .

12

Анонимен

преди 5 години

Турското емигрантче в Чикаго-Яястреба и велик трокаджия е запознат добре как се влиза в САЩ!

11

Анонимен

преди 5 години

Според мен, трябва да изчака Мексико да събере пари. Сега засега са сърани 6 долара, но това да не ги обезкуражава. А това е направо световна хуманитарна криза...не вселенска хуманитарна криза! Оле мале, *** по-***, най-*** и това е президент.

10

Анонимен

преди 5 години

Тръмп просто ги размаза с днешното изказване, практически всички американци подкрепят стената без малка част либерали и олигарси свързани с криминални сделки. Беше жестоко как ги унизи в директен ефир. Току що спечели следващите пр избори

9

Анонимен

преди 5 години

70 хиляди умират на година от наркотици?

8

Анонимен

преди 5 години

Преди време беше излязла статистика, че в САЩ има повече бюрократи от колкото в лошия ЕС.

7

Анонимен

преди 5 години

да им пратим Далавери да им реши спора за оградата!

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Нещо си се объркал, и то много! Тези държавни служители, дето са без заплащане в момента са около 850,000 служители от "nonessential services". Общия брой на щатните държавни служители е около 3 милиона. Но, тази цифра на включва около 10 милиона служители, които вършат държавна работа чрез контрактори. Т.е., върху хартия работят в частни фирми, но всъщност работят за федералното или щатно правителство.

5

Анонимен

преди 5 години

"Някои цял живот чакат Америка да рухне. И не обръщат внимание, че 330 милионна Америка има 700 000 държавни служители, колкото са и малка и агонизираща България!"Нещо не ти се връзват цифрите. В момента 800 000 служители на САЩ са засегнати от частичното прекратяване на дейността на американското правителство, а по официални данни частичното прекратяване се равнява на 25% от държавната администрация на САЩ.

4

Анонимен

преди 5 години

Някои цял живот чакат Америка да рухне. И не обръщат внимание, че 330 милионна Америка има 700 000 държавни служители, колкото са и малка и агонизираща България!Американците са империалисти, ама не са *** да правят колониални империи като европейците. Морков и тояга. Изборът не е голям!

3

Анонимен

преди 5 години

"Правителството на САЩ частично не работи от 22 декември, т.нар. "shut down","Само 20 дни ви отне да напишете нещо по темата, естествено в късните часове, когато ниската посещаемост на сайта е гарантирана. И между другото 25% от правителството на САЩ не работи поради липса на средства, и скоро кредитният рейтинг на САЩ ще рухне при тези темпове, само да ви осведомя.

2

ТHE Патриот

преди 5 години

Споко тръмпи колониална България ще се отчете сега с вноската си за американският военнопромишлен комплекс ,като им купим бракуваните ф-ки,надявам се това да е достатъчно доказателство за евроатлантическата ни пренадлежност ,приемете този скромен дар от няколко милиарда ,толкава си можем за сега!Айде със здраве и успех с мексиканците ,голяма паплащ са туко що гледах Наркос ,тия ще ви таковат мамата ,ще има ацтекскски жертвоприновения пак в някой щати ,абе успех !

1

първия

преди 5 години

милярд ще е от нас, за самолетчетата...