9

Анонимен

преди 5 години

Това което е написал 5 е точно така. Доказателството е, че при почти всички нови телефони батерията е вградена не може да се премахне от потребителя. Изключваш телефона, но той не е точно изключен

8

Анонимен

преди 5 години

Пускаш го в кацата с кисело зеле и ще се деинсталирате ,завинаги.Може и да се третира с паве. Проверено е работи.

7

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда да си купувате Samsung galaxy Xикc Mикс за да се изтрие акаунта ви.Аз си ги изтрих и двата от компютъра (пред години) и оттогава насам Facebook не ми е пращал никакви съобщения. Потърсете ще намерите, защото и някои настройки на Google могат да се осъщестевят само през компютър.Потвърждаване на мобилно банкиране също.

6

Бате Гойко

преди 5 години

".. поставят под въпрос сделката на Samsung да продава телефони с перманентно инсталиран Facebook, а голяма част от тях се оплакват в социалните мрежи."Един вид хората се оплакват от Лицекнига в Лицекнига.

5

Анонимен

преди 5 години

Ми не може. Казва се bloatware и производителите получават $$$$ да инсталират подобни шитни на телефона.

4

Анонимен

преди 5 години

Мдаа, гледал съм видеа за смартфоните по прицип там така са направени че напълно да не се изтощат батериите за да ви следят .Измислена е няква част от телефона да пази достатъчно енергия за да праща сигнали. зА МРЕЖИТЕ НА МОБИЛЕН НЕТ И ДОРИ ПРИ ПОЛЕТ РЕЖИМ ИЗПРАЩА ПОВЕЧЕ ДАННИ !

3

Анонимен

преди 5 години

Ми така е с андроида. На уиндоус компютър няма проблеми.

2

Самцунк

преди 5 години

Ако не искате да ви следят и ви гони параноята, оставете си телефона в къщи.

1

Има

преди 5 години

Има и друга функция, която не може да бъде изключена напълно при повечето телефони, освен тези от Китай. Не можеш да спреш напълно проследяването на местоположението. Въпреки, че изключвате функцията, все още има има процес който работи за проследяване. Не знам дали има общо с политика, но всички телефони произведени от "съюзници" на САЩ го имат. Китайците излизат най съвестни.