40

ммм

преди 5 години

До 19Парите са в джоба на Боковата шайка и не само. В джоба на БКПарските олигарси дърпащиконците навсякъде.Впрочем ДНЕС,по нареждне на Цецо ли цензурирате харесванията? Него го е страх от общественото мнение! И вие ли като него?

39

Бай Иван

преди 5 години

Ха ха ха ха хаХубав виц.

38

смехурко

преди 5 години

Хахахаха,пак измишльотини! Най-доброто?!Хахахаха! А къде са нормалните излази наЦентрална гара и не само там,за инвалиди сколички,майки с колички,хора с багаж?Хайде стига сте си самораздавали фалшивиположителни оценки! На всичкото отгоре Софийското метро вони отвратително на някоиметростанции. Няма въздух! Трудно се диша.Хахаха,най-доброто?!😆😆😃

37

Възмутен

преди 5 години

Линия М2 има 8 минути интервал в час пик! При прекачване от "Сердика" човек трябва да тича, за да не закъснее, и пак не гарантирано, че ще хване влака! А за синхронизиране на метрото с наземния транспорт да не говорим. На това ли викаме "най-доброто"? Най-добро за строителните фирми, но не и за ползващите го граждани.

36

Анонимен

преди 5 години

За хората, които не са пътували никъде из Европа, сигурно е.

35

Анонимен

преди 5 години

Защо поне един път не видях сертификат, в който се казва - най-устойчива страна за развитие на бизнес и инвестиции.Защо поне един път не видях награда за най-добра страна за живеене, най-добре развиващо се образование и бизнес.Само метрото на София, магистралите на Бойко, северната тангента.Е, България София ли е, бе? Ами Пловдив, Варна, Бургас, Русе, нещо? Нали знаете, че на картата на България не е само София. Айде да направите нещо за цялата картинка, а?

34

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се - иЗточната. Грешка на клавиатурата

33

Анонимен

преди 5 години

Патил, источната граница на Европа е Полша, Унгария, Румъния и България. ЕВРОПА не е географско понятие. Иначе Евразия е до Тихия океан.... Русия НЕ Е в Европа и няма да бъде поне докато тотално не си сменят главите с нормално производство. Танковете и ракетите не те правят човек, а милитарист.

32

Бойко Инглиша

преди 5 години

Бойко, Бойко знаем колко си на ,, ти" с английския и как си превеждаш.Хайде да не урочасаме метрото ти,че утре ще вали сняг. Събота и неделя нещо ще протече,да не му намокри кабелите,че някои хора ще останат в дълго очакване да стигнат желаната метро станция.

31

Анонимен

преди 5 години

От сертификата се вижда, че метрото в България се оценява като най-добър пътнически транспорт, предлаган в България. Не се вижда сравнение с други страни!

30

Патил

преди 5 години

Няма да се научите да пишете коректно. Източната граница на така нареченият континент Европа е планината Урал в РФ.Излиза, че софийското метро е по-добро от метрото в Москва, от метрото в Санкт Петербург, от метрото в Киев? Но в тази глупoст може да повярва само човек, който не е бил в изброените градове и не се е спускал в руските метрополитени и не се е възхищавал на руските метростанции. Знаете ли, че само през 2019 г. в Москва ще влезат в експлоатация чисто нови 14 метростанции?

29

House M.D.

преди 5 години

***, след твърдение не се слага въпросителен знак. Елементарна граматика - раздел "Пунктуация".

28

Анонимен

преди 5 години

А ве тез какво пафкат по-цял ден ве , като ги чета и почват да ми се образуват тухли четворки на корема . Бойко пак ли си одрусал на някоя баба конопа за твоите авери . Докога ще лъжеш ти ве.. ,сам ли си вярваш .

27

Анонимен

преди 5 години

С тези скрибуцащи влакове едва ли е най-модерното в Европа, возил съм се на метро в много европейски и световни градове, но такова скърцане никъде не съм чувал

26

Анонимен

преди 5 години

Голям смях - метрото в София най-доброто в Европа. Може би става дума за най-лошото в Европа.

25

(-_-)

преди 5 години

И коя е тая 'институция', която сертифицира подобни обекти? Щото очевидно някой е платил за тази измислена награда на едни бездарници, които вече сумати време още не могат да завършат най-малкото вероятно метро на държавна столица в света..

24

888777

преди 5 години

Наще метро също така е най иновативното и винаги разбирам дали вали дъжд на вън по течовете от тавана.Това е невероятно хрумване на инженерите. Лятото дори в един по силен дъжд, можеха да плуват хората, кеф тис лодка, кеф ти с гондола.

23

Victimized

преди 5 години

Аве вие можете ли да четете какво пише на дипломата? "Най-добрия транспортен превозвач - България" /груб превод/.Става въпрос за най-добрия транспорт в България, не цяла Европа.

22

ай сиктир

преди 5 години

Това някаква шега ли е поне да изчакат да дойде първи април. Всеки небредубеден който е бил навън поне за малко и е ползвал подобен транспорт по света си направи изводи които за съжаление не са в полза на нашето метро, а иначе общинските лентяи могат да се хвалят колкото си искат фактите говорят друго.

21

Мегз в затвора

преди 5 години

До "аз"София не е виновна. Това е световна тенденция. А хората от провинцията като са толкова обидени, вместо да идват на лесното тук, да запретнат ръкави и да използват силните страни на градовете и селата си: туризъм, био продукти, спа... колкото искаш възможности, но трябва да имаш силата да кажеш "няма да бачкам в кол център за хиляя леа"