13

Опърничавата

преди 16 години

Добре, че има нет, та комплексарите анонимно да си избиват комплексите върху шофьорките.Прочетете статистиките ,90% от всички произшествия са причинени от МЪЖЕ-"ШОФЬОРИ", а може би кавичките трябваше да бъдат и преди "МЪЖЕ"!!!!

12

instructor

преди 16 години

zatova trjabva da im otnemat pravoto da upravjavat, da se varnat v kasti i da se pridarjat kam starite tradizii, to tova na nisto ne prili4a veche, tja taja ima akal kolkoto da pazi ravnovesie...i smart ste mi kara.

11

ben gazara

преди 16 години

niama problem, tapka4a i parvo 6te i na4upi kan4eto, posle 6te i nakasa gaza, a nakraia 6te i kupi nova:))))))))

10

ники

преди 16 години

Може и да има жени добри шофьори (теоретично). Аз поне не съм срещал. Рекордът който знам е следният - тотална щета на чисто нова кола на 70 (седемдесет) км. Две ***** ((разшифровай сам) я взимат от автосалона (новите коли се предават на 30 - 40 км) и се обръщат на магистралата точно преди тунела "Траянови врата". На сух асфалт. Колата не става за нищо. Слава богу, на ****-те им няма нищо.

9

Iva

преди 16 години

Хектор, моля не говори за всички жени-водачи на МПС в множествено число, има и такива дето карат много по-добре и от мъжете, естествено са рядкост но все пак. А за това че разни фръцли и пръдльовци се забравят като се качат на каручка с малко повече коне е вярно, и пази боже от такива. Както се казва ти трябва да караш колата, не тя теб!!!!! И умната по пътищата за всички!

8

alex

преди 16 години

za kade e barzala,mamk...............

7

ispanetsa

преди 16 години

abe te hora kato sednat v niakoi po taka avtomobil neznaiat kade se namirat

6

az

преди 16 години

още един пример на пакта загубена!

5

Hector

преди 16 години

Браво, номер 4, много точно го каза! Бе жените в Бг карат като мутри, баси наглите. Нищо, че уменията им зад волана са ограничени. То и мутрите са зле между другото- пълни инвалиди- да караш в насрещното и да завиваш от средна лента наляво/надясно и да засичаш пътя на другите не изисква кой-знае какви умения! Я тая 40-тонна композиция я вкарай назад в този тесен двор, ей това вече е майсторство!

4

hipo

преди 16 години

Видяла жабата , че подковават коня , че и тя вдигнала краче !Такива "водачки" на МПС по добре да правят онова с крачетата / вж. по горе / вместо да се правят на велики по пътищата.

3

Joro

преди 16 години

Днес на излизане от вкъщи видях фльорцата с колата SMART.И каква стана тя...Жалко.

2

Eva

преди 16 години

Гъска..

1

BAHKATA

преди 16 години

тая следващия път може някои самолет да свали :] бат-уоман