23

Ха-ха

преди 5 години

Че те ще умрат от глад ...

22

Друг

преди 5 години

Ако е така половината циновници трябват да носят от дома пари за да работят! Ако се махнат 50 % от чиновниците..бас ловя на бъчва вино и ш@ пар,че няма да се усети тяхната липса!! Само в едно РПУ..сутрин влизат в сградата 80 човека а 10 напускат по късно излизайки да работят навън!!..и такива са стотици места!!

21

Ганев

преди 5 години

Задайте си въпроса - КОЛКО ИЗЛИШНИ СТРУКТУРИ ИМА В БГ.Само ще маркирам една - басейнова дирекция - сбор от чИНОВНИЦИ, КОИТО РЕШАВАТ ВЪПРОСИ ЧРЕЗ ПИСАНЕ НА ХАРТИЯ . По-добре да почнат за развъждат шарани !!!!!!- 256 общини - с колко общински съветници - колдена работят в месеца и за какви пари става дума.....Това е едно пълно безобразие

20

Анонимен

преди 5 години

Промените са в рамките на разходите за персонал, предвидени в бюджета за 2019 година.-------------------------------------УЖ ЩЯЛО ДА ИМА СЪКРАЩЕНИЯ, А РАЗХОДИТЕ ЗА ПЕРСОНАЛ ЗА 2019 г. СА С 25 % ПО-ГОЛЕМИ ОТ ТЕЗИ ЗА 2018Справка - Закона за Държ.бюджет

19

Анонимен

преди 5 години

Прекалено много администрация и раздута бюрокрация хранилка за много бездарници.Нека да им увеличат заплатите но да съкратят поне 25% от бездарницитре на държавна хранилка

18

Анонимен

преди 5 години

Ако наистина приложат такава система, то маса народ ще взима максималната заплата и пак ще е малко.

17

Анонимен

преди 5 години

От край време се твърди, че точно така се определя заплатата на чиновниците, а и не само на тях, а на всички работещи, вкл. и в частния сектор. Разбира се това е илюзия, на която повечето балъци се връзват. Няма връзка между работата и знанията и заплащането.

16

Анонимен

преди 5 години

Как така кмет на една малка община с около 5-10 000 души от които половината ги няма т.е мъртви души, община без икономика ще взема заплата на министър? От къде парите пак от нашите данъци нали. Поредната герберастка зараза.

15

Анонимен

преди 5 години

Идват избори, трябва електорат който да е доволен, харчене до последната стотинка.

14

Анонимен

преди 5 години

Обикновено чиновници стават тези от които нищо друго не става

13

Той

преди 5 години

Разгеле сетихте се бе.

12

Учуден

преди 5 години

Е тогава Борката защо получава заплата!?

11

Анонимен

преди 5 години

Като идея е добре заплатата на чиновника да е според знанията и работата му, но как тази идея се прилага на практика? И кой я прилага? Прилага я прекият началник. Всички знаем, че най-добрите чиновници, заслужаващи най-високи заплати, според началника са тези некадърници, които най-усърдно му се подмазват (лижaт мястото под кръста). Тъй работи ***. Тъй се самоутвърждава.

10

Край

преди 5 години

В Съдебната система са цели династии Дедо/тати или мама па и внуче. И все с конкурс са събирани. Нема система дето да спри българската шуро-баджанащина.

9

Анонимен

преди 5 години

Значи м/у 15 и 20 лв месечно

8

Анонимен

преди 5 години

Ако приложите такива критерии, че то половината и повечето ще трябва да дават, а не да вземат заплата бре.

7

Уточнение

преди 5 години

Назначените от герб не подлежат на такава дискриминация- хем Знания, хем Работа!

6

НЕ съм гост

преди 5 години

СЛЕД КАТО ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ си назначиха ФАМИЛИИТЕ на държавна службица нормално е това ЗА ДПС да не говорим ДОГАН СИ ИСКАА КОМИСИОННАТА.ВЪВ всички държавни и ОБЩИНСКИ администраций РАБОТЯТ само и единствено СЛУЖИТЕЛИ РОДНИНИ или ПРЯКО ЗАВИСИМИ ОТТТТТ дане говорим че на месец си изкарват повече заплати за да платят на БЛАГОДЕЛЯ СИ знаем за кой райони става въпрос .всички партий са от ЕДИН ГЬОЛ .ДОЙДЕ ВРЕМЕ ВЪН НА ЕС и на крадците в БГ.НЯМА ЛИ ак-47 ,нямаааа ДЕМОКРАЦИЯ.

5

татул

преди 5 години

Тогава разпишете ми заплатите на ХАПИ.Има ли за по една баничка.

4

Кой

преди 5 години

И кой ще определя колко е кадърен чиновника? Сигурно този над него и всичко е по симпатии. Ако секретарката спи с началника или кмета, ще е много кадърно момичето и ако умее повече неща и бонуси ще има в края на годината. Долу ГЕРБ, само порочни практики. Мафия.