10

777

преди 5 години

И няколко десетки моряци от Бургас изгоряхме така от известният Дойчин Дойчев и фирмата му Сийборн. После хванаха единия му кораб с тонове наркотици в Испания, но той излезе сух от случая.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1А защо моряците са арестувани трябва да бъде арестуван собственика на тоз барутник, моряците каква вина имат ?---------------------------------------Те не са арестувани .Те са свободни да напуснат , но тогава губят всичките си заработени заплати.Затова стоят даже се радват ,че ще намажат би още нещо.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Съдът ли ще бъде освободен или те? Да ви имам медията скапана?!"Че медията е такава, каквато казваш, съм съгласен. И аз съм коментирал нееднократно конфликта между сайта и българския език.Тук, обаче се касае за юридически термин в морското право арестува се и се освобождава корабът (съдът), такъв е изразът. Не, че "авторката" го знае, де! :)Просто преписва информацията на "Морска администрация". :) :)

7

Анонимен

преди 5 години

Съдът ли ще бъде освободен или те? Да ви имам медията скапана?!

6

Анонимен

преди 5 години

"На борда на кораба има 14 души екипаж - трима турци, двама украинци и 9 индийци."---Заради украинците е. Боко Банкянският, да не остане назад прави мили очички на Путин. :)

5

Анонимен

преди 5 години

Моряците са задържани като роби защото българската държава деградира с бързи стъпки,арестува адвокати,оковава кметици,купува 50 годишни самолети на цената нови,строи некачествени пътища,корупция е тотална,а мизерията нечовешка!

4

шматка

преди 5 години

До до шматкаПросто нямаме цялата информация но бъди сигурен че кораба е задържан по сигнал отвън.Нашите власти няма как да знаят кой не си е взел заплатата а и задържането ако е незаконно досега корабособственика щеше да реве като убодена мечка

3

шматка

преди 5 години

До 3Международни морски закони.Моряшките синдикати са едни от най силните.Там няма ала-бала

2

MEN

преди 5 години

ZNAJAT LI V BALGARIJA,KAKVO E MORSKA SOLIDARNOST? SAMNJAVAM SE. OTIVAITE I NAHRANETE HORATA-MAIMUNI TAKIVA.

1

Работодател

преди 5 години

Видяхте ли че и други не плащат.Таквоз е