63

Анонимен

преди 5 години

Какви граници бе някой да ви е напднал ?

62

Йоджелан

преди 5 години

До колкото знам Туркия е нападала чужди държави, тя не е нападана.

61

Баязид го каза

преди 5 години

Рота българи ще завземе Цариград, а Чавушоглу ше вика сопри, сопри.

60

от тука

преди 5 години

Бееегай бе Амуджа. Силата е с Русия. Не викай не е . Скача и Китай, Индия .

59

Амуджа

преди 5 години

С Америка и с амерканците ако не покажеш сила и решителност,просто ще те стъпчат,но в лицето на Турция си намериха майстора.Рано или късно аскерът ще прегази ПКК и сродните им организации от Сирия ,и ще въстанови зона за сигурност в северната част на страната,за да се завърнат бежанците-кюрди,араби и тюркмени по родните си места.

58

ognyanz

преди 5 години

Проблема е в това, че Турция иска да защитава границите си с военни акции и бомбардировки на територията на съседни държави. А това се нарича агресия и държавен тероризъм. Не че и И'зраел не прави същото. А и едните и другите са стратегически съюзници на САЩ.Точно според поговорката "К'раставите магарета през девет баира се подушват".

57

Анонимен

преди 5 години

Турция е държава, а ние сме разграден и запустяващ двор.

56

Анонимен

преди 5 години

Откого бе, турчу.ля?ВИЕ СТЕ АГРЕСОРИТЕ. О т вас пропищя цели регион. Кога ще освободите северна Сирия?

55

Анонимен

преди 5 години

Нека ги защитава но на турска територия и да не влиза в Ирак и Сирия. Утре турците ще кажат че българите ги гледат лошо и ще влязат в Свеиенград за да се "защитят".

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55Турците ни блокират на босфора и гърците искат винетки.

53

Анонимен

преди 5 години

Вчера Ердоган отказа среща със съветника по националната сигурност Джон Болтън, а днес - това заявление на външния министър Мевлют Чавушоглу..Напълно нормално е да откаже след изявленията на Болтън след посещението му в Израел. Ако Нетаняху иска нещо да моли или да се застъпва за терористите си да дойде сам а не да праща американеца. Така се прави.

52

Анонимен

преди 5 години

Аз съм да ни защитава и нас от врагове.Те имат силна армия и могат и за нас да се грижат.

51

Турчин

преди 5 години

Браво на българите,че не киснат по турските вестници да обясняват колко са напред!Мен ме е срам от турците,които по цял ден обиждат всичко българско!Разлика в цивилизациите и възпитанието!

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53 И за какво са ни нови територии, та и с кръв да ги завземаме, като и тази която имаме не можем да управляваме като хората! То един сайт не можем да си направим за винетките и тол таксите, та още територии...хахаха! Виж Швейцария колко е малка, а как хубаво си живеят! Не ни трябват територии и войни, акъл трябва и просвета, образование, да сме културен, възпитан народ!!!

49

Това е важно за мира

преди 5 години

Източно-православен християнин съм. Такива са и моите предци. "Манипулируемата българска биомаса" вече двадесет години драматично се вълнува от еднокнижната "харизматична" тиква и танцува под звуците на мутренската му гайда. А случващото се тези дни в Турция и това, което предстои да се случи в тази страна до края на януари, е от изключително значение. Вчера Ердоган отказа среща със съветника по националната сигурност Джон Болтън, а днес - това заявление на външния министър Мевлют Чавушоглу.

48

Анонимен

преди 5 години

До 46Прав си. Така правят мъжете. Без заобиколки. Излизаме с армиите и воюваме докато не се реши с кръв на кой ще принадлежат въпросните територии. Проблема е, че вече е безмислено. Балканските народи са напълно скaпани и разединени и нямаме сили да воюваме с Аскера. Шанса ни беше през Балканската война, но заради малoумие балканците се изпокарахме. Иначе кой знае? Може би Константинопол щеше да е християнски? Но вече всичко е загубено. Сега можете да сгазите Балканите за седмици.

47

Анонимен

преди 5 години

Гърците и турците ще се изтрепят взаимно и тогава е ред на България ще се разшири малко.

46

Анонимен

преди 5 години

До говорител ИД-ИОТИД даваха петрола на Турция и зетя на Ердоган и трепеха кюрди, шиити и християни.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46Християните не сме единни и затова не сме видели сметката на Турция. САЩ и Англия ги държат за да блокират Русия.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46Османската империя си отиде и сега е ред на Турция. Имат няколко пашалъци около Анкара и нтова им стига. Останалото население е потурчено от българите и християните.