28

Активист на БКП

преди 5 години

Това изследване на Кънчо и оня,заекващият,ли е ?

27

Анонимен

преди 5 години

В първата десетка има само 3 държави от ЕС и нито една от онези, дето се изживяват за върховни божества и собственици на съюза (Германия Франция, Италия, Белгия, Холандия)

26

Демокрация означва

преди 5 години

Демо е проба крация е съкращение на нещо. Пробно съкращение. Това е демото. Убиват ни бавно. Системата ни убива както му викат майките с деца с увреждания.

25

:)

преди 5 години

"Мястото на България й дава преднина пред Полша (54), Унгария (57) и Хърватия (60)."...и спрях да чета, батко...И трите изброени страни са 100 пъти по-развити демокрации от Боколенд. Изобщо не може да се сравни България с тях. В БГ управляват мафиотите от ГЕРБ, за каква демокрация говорим????? Медиите са тотално наведени, а полиция и съд обслужват интересите на шепа хора от Шайката.

24

ДжО1984

преди 5 години

А какво е демокрация?

23

Анонимен

преди 5 години

Баш "демократите" САЩ са 25-ти ахахахах

22

Анонимен

преди 5 години

Демокрация е да лепите звездички на всяка втора дума, нали така ве.. нюз.

21

Анонимен

преди 5 години

става ясно от тазгодишната класация на британската медийна група "Икономист", публикувана днес.Тези толкова са напред , че чак си направиха спящи кабинки срещу заплащане около центъра. За свалена разголена снимка в нета ти тарашат цялата къщата, нямаш право да смениш памперса на детето си на обществени места зареди педофилия ,а абортите са забранени. Но *** да си там е величествено .България е пълен леш,демокрация все още няма,а закона за *** не важи . Много ви здраве нюза .

20

аз

преди 5 години

поредната пропаганда! никъде няма демокрация и на всичко отгоре какво означава демокрация? Право на американци, англичани и французи да налагат с бомбандировки своите икономически интереси?

19

Роб на влаЗта

преди 5 години

То като има беззаконие и корупция си е чиста демокрация.Всеки си прави и говори каквото си иска а който не може само трябва да си плати.

18

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм с първите 10 страни, от там нататък статистиката е поръчкова, единствения критерий за измерване на нещо може да бъде доходите на хората, демокрацията е само параван без покритие.

17

Анонимен

преди 5 години

Как ги правят тия измислени класации? С допитване до правителствата ли? Или по резултатите от конкурс "Кой най-ниско се навежда и най-много подбетки в Брюксел и САЩ е облизал"?Че ние можем и първенци да бъдем, ако е така!

16

Анонимен

преди 5 години

Ако оценят демокрацията на ЕС като едно цяло, ще сред последните в класацията, тъй като управлението е авторитарно, като на членовете се упражнява натиск чрез заплахи от санкции. Затова се изхитряват да оценяват членките поединично.

15

Анонимен

преди 5 години

Смешни каласации. Като повечето класации въобще. Повечето от нещата на тоя свят не могат да се класират, освен ако не подлежат на точно измерване с помощта на общоприети мерки.

14

Сигурно се шегувате

преди 5 години

До Гepманистaн УбepалecСлед 10 г гражданска война в Сирия, вие наистина ли твърдите, че там може да има демокрация

13

Кака Теми

преди 5 години

Възможно е да излиза така, ако се четат само законите. Но ако се види дали и как се прилагат в България и за кого, подреждането няма да е толкова благосклонно. Освен това и Икономист казват, че управлението - единственият действен от критериите в неизборна година, куца

12

Анонимен до 9

преди 5 години

И сега като написа стана ли ти по добре, сам знаеш че не е така. Не мога да ви разбера вас платените как спите спокойно като знаеш че работиш против България. За депутатите и особенно тези от ГЕРБ те са *** по природа.

11

Магелан

преди 5 години

До zeusПравете разлика между Великобритания и САЩ - има една голяма локва помежду им все пак - нарича се океан

10

Родригес

преди 5 години

Като гледам в каква демокрация живеем направо ми се самоубива. И на това ли му викаш демокрация? Престъпност наркотици купони грабежи лъжи измами телефонни измами. Разбира се че сме номер 1 по демокрация. За тези които се трепят от работа няма демо. Ние просто си живеем като ресурс и ни тормозят с камшици на работа и нищо не ни плащат. Аз искам не демокрацията а мир и спокойствие. Мразя лейбъли. Искам възмездие. Искам да видя това което искам да видя освен женските крака.

9

Анонимен

преди 5 години

България е тоталитарна държава!Да ни е честита гербавата диктатура!