26

До 23

преди 5 години

И аз имам същия въпрос но никой не отговаря. Само предполагам че ако ГЕРБ не са партията с най-много евродепутати на изборите след 4 месеца главния бушон ще започне да го тресе високо напрежение доста често!

25

До 20

преди 5 години

Ако този автомобил струваше 80000 лева, досега да съм си купил два такива. Поне по две умножи сумата, ако не и повече....

24

Анонимен

преди 5 години

Какво им беше на хартиените винетки? Или от тези електронните взеха някой и друг милион комисионни?

23

Така е

преди 5 години

Пълно безхаберие, кражби, корупция и простотия. Това е ежедневието на герберастките калинки. Администрацията, която "управлява" България е пропита от връзкарство, шуробаджанащина и нищонеправене.

22

До кога???

преди 5 години

Само заради пребития военен Борисов трябва да си ходи! Да не говорим още колко хора пребиха, убиха и ограбиха, да не говорим за пълния хаос в държавата! За 10 години никакви резултати подобряващи живота на хората! ОСТАВКА!

21

Анонимен

преди 5 години

Искат се оставки,хвърлят се оставки за да се отклони вниманието от основния проблем.Кой поръча тази система,как бе проведен търга и кои бяха участниците в комисията определила изпълнителя на тази система.По какви критерии бе определена цената ,защото всички банкомати в България,работещи безотказно от много години не струват такива пари.....

20

Анонимен

преди 5 години

Вместо Борисов да иска оставки, по-добре той самия да подаде оставка заедно с цялото си некадърно правителство, а с кражбата на тези 180 милиона лева, да се заеме прокуратурата.

19

Анонимен

преди 5 години

А кога ще гръмне Главния бушон - лъжеца, некадърника, неграмотника, двуличника, страхливеца - Боко Тиквата!??

18

Анонимен

преди 5 години

Не само на Глосов трябва да се иска оставката. Оставката на министъра трябва да се поиска. Като не се сещат, по собствено желание, че трябва да си я подадат за провала с винетките, някой трябва да ги подсети много настоятелно и това е премиера. Борисов май започна да се усеща, че заради огромния гаф с винетките, може да падне цялото парвителство.

17

Крадци са всички

преди 5 години

И защо не се вози в градския транспорт, а трябва на служебен скъп автомобил да се качи. Този автомобил струва 80 000 лв. поне.

16

Анонимен

преди 5 години

Поредната калинка отлетя.Ще я замени нова калинка НО кой ще потърси сметка на тоя който ги назначава?????Господ?Няма такъв.***?Той също не става.Тогава КОЙ????

15

Анонимен

преди 5 години

Оставка и на теб Боко, защото в белите държави така правят, не сменят бушоните а цялото табло, защото от него идват дефектите, неправилно е конструирано!

14

Реалист

преди 5 години

Гръмна поредният бушон, но това не е достатъчно. Май няма да се размине без министерски оставки за резила за 180 милиона лева с винетките. При това оставка не е достъчно, а трябва съд и затвор. 180 милиона лева са това, а щом системата е така некадърно направена, значи поне 179 милиона и нещо са откраднати от ГЕРБ. Къде е прокуратурата?!

13

:)

преди 5 години

с тази сума която е взел ... живот ще си живее ;)

12

c4n0puS

преди 5 години

Бял джип за 150 000 лева, личен шофьор... Абе хора, в АПИ какви заплати вземат, давайте да кандидатстваме и ние!! Премиера не се вози в Touareg последен модел - БЯЛ! Пътища ли, асфалт ли, дупки ли - АПИ не го бърка, то се вози на SUV Sport Utility Vehicle!!! Ето къде са парите от винетките, не са в дупките!!

11

Жеко куршума

преди 5 години

Какви оставки??? Този да не е на изборна длъжност, та оставка? Този трябва да е на трудов договор или по закона за държавния служител. Това не е оставка, а уволнение от работа или от служба. Ограмотете малко.

10

Анонимен

преди 5 години

Даже много закъсня, този се увъртоли в лъжи до ушите!И не е хвърлил оставка, а са му я поискали!

9

Анонимен

преди 5 години

Къдe я хвърлви ?И на Тиквеника кой пак му -ра в га щите ?

8

Анонимен

преди 5 години

Това ли трябва да е високопроходимият автомобил? Лада Нива и УАЗ-ката пасти да ядат!

7

Анонимен

преди 5 години

И какво налага този търтей да се вози в такъв служебен автомобил?Остави НСО, но и всякакви знайни и незнайни агенцийки дават луди пари за мощни и луксозни автомобили, които пак са на наш гръб.