53

до 55(присмехулник)

преди 5 години

В началото на 70-те СССР бяха създали МИГ 25-самолет за който за пръв път чух от "Свободна Европа".Западните страни и САЩ нямаха такъв.Е ако изключим SR71 от който са произведени 12 броя!За МИГ25 говорителят на Свободна Европа говореше с треперещ глас!Той беше не от титан като SR71,а от неръждаема стомана и от него СССР бяха произвели над 1000!Въздушшното пространство на Израел го е пресичал за 4 минути!Този самолет бе "подарен" на НАТО от Виктор Беленко !ЕТО И ТОГАВА Е ИМАЛО КОРУПЦИЯ!

52

Анонимен

преди 5 години

Спомнете си за Джим Морисън как го арестуваха редовно директно на сцената и го влачеха зад кулисите... И даже не беше за гей прояви, а за много по - невинни неща.

51

Присмехулник

преди 5 години

"Но в онези години всички бяха корумпирани. Хората на КГБ - също. Интересуваха се най-вече от валута, вносни дрехи и скъпи принадлежности.". въздъхвам с облекчение и си казвам на носа: колко е хубаво, че корупцията е останала в онова, мрачното минало, а днешният многоцветен присъственик на гей прайда и член на всички нпо-та се е отърсил от тези изкушения на материалното и се е отдал само на духовното...

50

иван

преди 5 години

Голем си завалия Присмехулник. Ама ич не те бива дори да коментираш. От Западен Берлин ми казаха че ще изстрелят 2 ракети СС-400. Ха ха.

49

Присмехулник

преди 5 години

"Отговорникът ми съобщи, че в Москва пристига група млади комунисти от някаква западногерманска организация на име HAW" по-късно западно-германците се оказват "двама стройни хипари, една млада жена, за която впоследствие стана ясно, че е англичанка, и един булдог.". :-))) "запознават се в обществените тоалетни, където по стените висят бележки с телефонни номера и предложения за еднополови контакти.". а напредъкът днес е очеваден. те си имат третополови тоалетни...

48

иван

преди 5 години

Катюшите върху Присмехулник. И той завалията гей не разбира.

47

Присмехулник

преди 5 години

соpос веле иска да ни подскаже нежно, че гей движенията не са от вчера, а ги е имало дори при "комунизъма", по който носталгията на изток от западен берлин е все по-голяма. "Виждаш ли, тук всички са интегрирани" пък иска да ни покаже, че интеграцията е била в пълна сила при "комунизъма", нещо, което днешните *** орди на неолиберал - троцкистите не могат да постигнат в условия на по-голяма диктатура, отколкото бе при "комунизъма"... смешно, нали? :-)))

46

иван

преди 5 години

Стигат ви само Катюшите. Ха хаха. Умрех.

45

иван

преди 5 години

Гейчета американски да се скриете.

44

Анонимен

преди 5 години

DW освен да ни занимава с каламбури, други може ли?Поне от няколко години видя ли писаница от ДВ, изобщо не я чета.

43

АнонимеН

преди 5 години

БКП РУСИЯ Е МЪРТВА ДЪРЖАВА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!! ОЩЕ ПРЕЗ 2015-ТА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ САЩ КОИТО СА ГАРАНТ ПО ДОГОВОРА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА , ЧЕ БКП РУСИЯ НЯМА ДА КРАДЕ ОТ ЗЕМЯТА И ПОДПИСАН 1994-ТА ГОДИНА!

42

Анонимен

преди 5 години

Вчера в руския парламент е постъпило искане от парламентарната сесия на съвета на Европа,че ако Русия иска да участва в него в делегацията й ще трябва да има представители на 8 пола. Ако това не свидетелства за пълната деградация на Европа не знам какво друго може да е.

41

Кеф

преди 5 години

Е как мааа парцаал нали у Германията още повече камунистическа немало гейьове ***.Туй немцити мъже *** не пи.дали!

40

А бе

преди 5 години

Аз пък се чудех що ЕС започва все повече да заприличва на СССР,само че вместо комунизъм,идеологията е джендъризъм...И нормалните все повече биват притискани до стената.

39

ined

преди 5 години

Като си спомня Брежнев и Жиков какви мазни целувки си праскаха на летището бих казал че грешката е вярна и че комунисти = гейове

38

Анонимен

преди 5 години

e, то на Путин си му личи...

37

Анонимен

преди 5 години

Гледам доста коментари в тема за геюве....бравос!!!! Всички активисти са се разписали с коментар. Форумни активисти, да не си помислите друго.

36

Анонимен

преди 5 години

Не всички п.... са комунисти, но всички комунисти са п...

35

ЕЛКА_В

преди 5 години

Статията не е авторска а се препечатва от сайта meduza.io (в прибалтийска република)който се финансира от кръгове близки до Сорос.

34

Анонимен

преди 5 години

Абе те в Русия законите не са като в Германия, спазват се само ако се налага.А и няма нищо по нормално от Гейове комунисти(леви).