57

руски робот

преди 5 години

Така е. Самият Кирил е прекъснал жичките за интернет в лимузините си. В имотите му също няма интернет. Ако трянва да говори с Путин, използва аналогово табче с антенка.

56

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости в коментарите. Имам чувството, че и за сирене да става въпрос, пак ще има про- и антируски (про- и антиамерикански) изказвания. А за технологиите: така ще ни го набият на всичките, че няма да разберем откъде.

55

Жо

преди 5 години

РУСКИЯТ "патриарх" използва ТЕХНОЛОГИИТЕ за да се обърне към хората и да ги призове да не използват ТЕХНОЛОГИИТЕ.

54

хохолите капут!

преди 5 години

До Анонимен Уди Кълвача,78, 74 и др. хохо.литене се притеснявайте моля....

53

хирувим

преди 5 години

попадията му е взела акъла на тоя с антенката

52

Уди Кълвача

преди 5 години

Антихристът е този който изби милиони мирни и хрисими християни,и взриви хиляди православни църкви след 1917,с главното разпореждане на ЧК- НКВД-ГРУ-КГБ,службата с много имена,чийто подчинен е този ,,антихрист''.Видяхте ,,братското'' отношение към Българите,нали.А сега им се изплъзва и Украйна.Вече Украйна ще е с независима от Кремъл Патриаршия. Няма да има вече ,,троянски Кон'' в вярата на Суверенна Украйна.

51

Един от Юг

преди 5 години

Антихриста е вече тук!(в кремъл на двойни токчета). Пияният поп от КГБ още не е разбрал!

50

Анонимен

преди 5 години

Прав си дядо попе или какъвто и да си там , тези които ни следят с всеки ден богатеят повече, налагат контрол с цензура и когато не им изнасяш си те трият все едно не съществуваш . Но все пак и те са хора като нас и един ден ще легнат в дупката и настина ако има господ , надявам се да запрати душите им в бездната. Нали така дядо попе, ти трябва да си спокоен за това, освен ако не се съмняваш в създателят си .

49

Анонимен

преди 5 години

До идването на антихриста води само комунизма, на който Гундяй служи вярно през целия си съзнателен живот.

48

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименя мислим че внасят кинг и оме от задунайская. зер окупаторите дават репарации ;)

47

Анонимен

преди 5 години

За колко може да се купи Боро 100 от тоя? Предполагам оперирра само в американска валута.

46

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

вместо да пишат за приетите сигнали, лелка и алтън кесат на гундяев макарите. така е, коги гледаш червения телефон немаш време да погледнеш BBC

45

Азазел

преди 5 години

Кремълската клика - ченгета, готвачи, виолончелисти, треньори, спаринг-партньори, милиардери, олигарси, патриарси - опредено започват да губят връзка с реалността. А това е опасно и за тях, и за околните.

44

Анонимен

преди 5 години

Антенката на главата на цигарения патриарх Гундяй изпълнява ролята на рутер.

43

Анонимен

преди 5 години

Защо му е на руснака дяволското творение дошло от чистия дявол САЩ? На руснака му трябва половинка лосион за баня на ден, а Интернета да си стои при неговия създател Сатаната САЩ.

42

Бау

преди 5 години

Номерата от едно време драги не вървят. Достатъчно забавихте развитието на света със скапаните ви църкви и религии. Можехме да сме поне 200 години по-напред в развитието си.

41

Анонимен

преди 5 години

Кремъл е бастион на Злото, а Гудяев е неговият проповедник !

40

искрено§ лично

преди 5 години

Споко руснаци,ако Антихристът дойде в Русия, Путин ще го изпрати в Сибир и ще му прати Новичок. Ако реши да се замъкне в САЩ, Тръмп ще го сметне за терорист и ще го застреля до Мексиканската стена. А ако реши да летува у нас, нашите хотелиери ще го канят всяко лято,само да дава тлъсти пачки със стотачки...

39

Анонимен

преди 5 години

Проамеpикански тролoве са издраскали половината коментари под статията. Гузен негонен бяга. Естествено, че интернета е средство за контрол. Неслучайно наричат краварите световния жандарм. А някой ден всяко действие в интернет ще бъде използвано срещу теб. Така ще държат цели правителства с компромати. Шах и мат с пешката.

38

Анонимен

преди 5 години

Това ченге е Страната !