7

виждащ

преди 5 години

От тец дружба всеки ден дим е бял а днес бълваше черен дим

6

До 6

преди 5 години

Прав си - марсианци управляват в България и в София, а не ГЕРБ. Марсианците са виновни.

5

Анонимен

преди 5 години

Тиквата им е нацъкал есемесите да отменят тревогата. Сега ще изместят станциите за мониторинг на въздуха, на места където той е чист и с това ще приключи всичко. За всички незгоди в държавата са виновни гладните мършички на държавна хранилка.

4

Анонимен

преди 5 години

Тревогата хич не е фалшива. Тези от НИМѝ какво чакат, да стане замърсяването 10 пъти над нормите, за да вдгат тревога ли? До Факултета замърсяването между 83 и 140 единици при норма 50 единици. Където има подобни гета в София, навсякъде замърсяването е над 50 единици. Според Фандъкова, автомобилите са виновни.

3

Анонимен

преди 5 години

Принципно при студено време и без вятър, винаги в София има замърсяване с фини прахови частици около едно квартали с привилигеровано население, на което се плаща да гласува за ГЕРБ. Затова ГЕРБ от 10 години ни лъже, че автомобилите били големият замърсител, нищо не правят да намалят замърсяването от единственият голям замърсител - отоплението и така ГЕРБ ни трови.

2

Анонимен

преди 5 години

В момента има замърсяването с фини прахови частици в София според airtube info. Най-голямо, около 3-4 пъти над нормите, е около квартали като Христо Ботев и Факултета, но и където има много къщи с дворове също има наднормено замърсяване, макар и по-малко.

1

dred

преди 5 години

пак ли синеочка се е проявила :)