13

Влади

преди 5 години

Стига де, нали мина времето за КУПУВАНЕ на ваксини, какъв грип от Мичиган ви гони! Оставете страшни щамове за есента, сега е късно.

12

Ми дааа

преди 5 години

Платено, хамериканците ги пускат за да им купим аксината.Както корабите с зърно от хамерика, които разболяха едрия рогат ***.И разбираш ли само те имали лекарства.

11

Анонимен

преди 5 години

"Засяга и хората с наднормено тегло и бременните", казва пред "24 часа" главният държавен здравен инспектор д-р Ангел КунчевДругите щамове не засягат ли хората с наднормено тегло и бременните?

10

Ядосан

преди 5 години

"вирусна инфекция, лекувана с антибиотик, е хвърляне на пари на вятъра." !!! Не му слушайте глупостите на тоя! Вярно е, че антибиотика не действа на вирусите, но лично аз, за 24 часа от първите симптоми на грип, вече бях със скоротечна пневмония. В отделението любезно ми обясниха, че още 24 часа и щях да му слушам глупостите на тоя пипон, ама от небето! Изобщо, усетите ли симптомите, бегом в болница. 4 дена е клиничната пътека. Ще ви сцепят от системи, но ще оживеете.

9

Анонимен

преди 5 години

Всичко е изкуствено създадено! Как не се хванаха международни разследващи и да стигнат до тези убийци, и те сигурно не са един и двама а в тая схема най-вероятно са замесени стотици!

8

Казан

преди 5 години

Задава се нова ваксина- пещерска

7

Анонимен

преди 5 години

от 21.12 все още го боледувам, нещо страшно е. гадост. от парвиа момент го лекувам с лекари. минах на тежки антибиотици. най-силно напада синусите. яки болки и непрекъснато тече нос. и от там кашлица. не знам какво повече да се направи. и лекарите не знаят.

6

да,да

преди 5 години

Тоя от къде знае името и кога щял да дойде а?.

5

Др. Дулитъл

преди 5 години

Не.Не идва от мястото му на създаване а от имената на създателите му Мичо и Гана.

4

Анонимен

преди 5 години

Какви са тия грипове, какво е това чудо? Ясно е, че някой има облага от цялата тази работа. този щам как ща бъде пуснат, по въздуха или по друг начин?

3

дърт

преди 5 години

Името на щама от мястото на създаването ли идва?

2

Ще го пускаме ли

преди 5 години

Мичиганеца ли е наред?

1

Анонимен

преди 5 години

Пуснаха ги, трябва да спечелят някой милиард, време е!