24

Анонимен

преди 5 години

Британските лъжливи политици се на,аха от страх пред окончателното им разобличаване и направиха поредната глупост. Първо убиха котарака, после изпищяха едни клошари, сега бутат къщата! Пълна паника, довела до абсолютно оглупяване!

23

Анонимен

преди 5 години

В Британия на 15 жители има 1 камера. Рекордьор в света. Скрипал открито обиколил цял град посред бял ден, отровен като никой покрай него не пострадал, чак накрая като припаднал в парка се изтровило половината население там. И НИКОЙ НИЩО НЕ ВИДЯЛ!

22

Анонимен

преди 5 години

Стига бе! Спрете се най-накрая! Не унищожихте ли достатъчно доказателства, че да може да си прикриете глупостиет с фантазии и измишльотини? Убихте му животните на човека, бутнахте му къщата, арестувахте случайни, измисляхте 1000000000000 теории и "варианти". Тотална пародия. Всеки, който почне да чете от самото начало за този скандал ДОРИ САМО ОТ БРИТАНСКИ източници ще види, колко брутално неправдоподобно и смехотворно звучи всичко. Утре ще обвинят путин, че тайно се договаря с извънземни.

21

до 10

преди 5 години

може да са им теглели вече н....а, да не разкажат друга версия някои ден

20

Анонимен

преди 5 години

Важното е зрелището да продължи, че току виж са се успокоили ангилизите и хукнали по екскурзии в Русия - страх му е майката, от него политиците добре си живеят!

19

Извозва стр. отпадък

преди 5 години

Щом бутат къщата, значи остава версията с дръжката на вратата. Пейката и пицарията няма да ги бутат.

18

Анонимен

преди 5 години

Животните в къщата, които изгориха можеха да се изполват за изследване. Умориха животните от глад, за да подържат цирка. Сега да не открият флуороорганични пестициди и в Британския парламент, или "хляб и зрелище" е предназначено само за тълпата - британското *** простолюдие? Ако подпалят цялата държава ще изгорят всякакви доказателства, по примера на анимацията "Умно село" на Доньо Донев.

17

Анонимен

преди 5 години

Странно - на Скрипал къщата се събаря, а на другите отровени не? Защо ли?Странно - избиха на Скрипал домашните животни. Защо ли?Може би защото те си живееха в къщата без увреждания и някак си идеята за събаряне на къщата издиша при това положение.

16

Анонимен

преди 5 години

Бутат къщата на отровения бивш руски агент Скрипал...Явно замитат следите.Миналата седмица хакери откраднаха документация на английските секретни служби и там лъсна, че са се готвели за този инцидент три години преди случката. Заделили пари, наели експерти по отровите и т.н. ...Но са ***, продължават си по плана, който още тогава е създаден и е планирано така да стане.

15

ТHE Патриот

преди 5 години

замитане на доказателства се нарича това !Толкова много се шуми за Скрипал ,че никой аждеба не се запита жив ли е Скрипал изобщо??Какво стана с него!

14

АнонимеН

преди 5 години

ДРЪН ДРЪН!!!!ТОВА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ САМО ЗА ДА СЕ ЗАЛИЧАТ СЛЕДИ И УНИЩОЖАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА!------------ИНАЧЕ КЪЩАТА НА ОНЕЯ ДРУГИТЕ ДЕТО СЕ ИЗТРОВИХА С НОВИЧОК НЯМА ДА Я БУТАТ :DАНГЛИЧАНИТЕ СА ПО-ГОЛЕМИ ИЗМАМНИЦИ И ОТ ГЪРЦИТЕ!

13

Анонимен

преди 5 години

Къде са Чепига и Мишков ?Работи ли още фирмата им за анаболици, хранителни добавки, психотронни субстанции, пянообразуващи вещества, уранови изотопи и нуклеиди за чай !?

12

Анонимен

преди 5 години

Англичаните продължават,с цирка в който се провалиха.Глупости евро атлантически.

11

Анонимен

преди 5 години

Тези англичани съвсем са се побъркали!

10

c4n0puS

преди 5 години

Къде е Скрипал? Къде е дъщеря му? Защо изчезнаха. защо не дават интервюта! Защо никой не задава тези въпроси?? Медии вие сте пастир наш хахахааххахахахахахахахаахахахахахахахахахах

9

Анонимен

преди 5 години

Хм,КГБ били големи аматьори !!!Всяка мафия в света проблема Скрипал ,щеше да го разреши с един точен снайперист и един коршум!И по-евтино и по-сигурно!

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Аз се чудя защо рускините все гледат да избягат към Лондон като Путин им направи такава хубава джамия в Москва.

7

Анонимен

преди 5 години

И там незаконни къщи! Ромска работа

6

Анонимен

преди 5 години

Предателите са мразени от всички. И от своите, и от чуждите!

5

Анонимен

преди 5 години

Никой не е виждал скрипалите след началото на шоуто.