7

Анонимен

преди 5 години

Като дойдат демократите пак на власт, ще запеят песента на Доньо щото тази територия има капацитет и неможе да има безкрайно преселение - същото важи и за Европа, това не е отпреди хиляди години когато хората по Земята са били малко и е имало миграция, днес положението е различно и там къде се пренасели територията започва изчерпване на ресусрсите и .............това не води до добро!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Какви пари иска от този психар от Конгреса и защо обвинява демократите за това, след като многократно каза, че Мексико ще плаща за стената и че няма да обвинява демократите, ако правителството остане затворено? Това което казва днес е по-различно от вчера и това което изтърси утре ще е по-различно от днешното. И все още има говведа да му вярват на този търбух! А що се касае до латиносите, ей боже, пообиколете малко америца да видите, че в сравнение с белите реднеци, те са аристокрация!

5

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е истински Американски Президент. Той си гледа интереса на Държавата и хората, и въобще не го интересува демокрацията на афроамериканеца и наследника на роби Барак Обама. Иначе тези хора , които напират да влезнат в САЩ са неграмотни и прости *** на два крака, които веднага ще се залепят на социални помощи.

4

Анонимен

преди 5 години

А българите стоят ли си у дома? Навсякъде са се разселили. С какво латиносите са по-различни? Или за *** може, но за другите не?

3

Анонимен

преди 5 години

Картечни гнезда по границата през 1км, и латиносите ще си стоят у дома.

2

Анонимен

преди 5 години

Тръвп иска да изгони всички безработни към другите държави и да каже, че е решил проблема с безработицата.

1

Анонимен

преди 5 години

този голям психар