9

Един от Германия

преди 5 години

Не виждате ли, че Меркел и Макрон не желаят КОНКУРЕНЦИЯ от ИЗТОК и създават всякакви пречки и ограничения на превозвачите от Източна Европа. Повече от половината тирове по германските автобани са с регистрации PL, H, BG, RO, LV, CZ...За Западна Европа ние сме само ПАЗАР, станем ли им конкуренти, започват да се дразнят и да работят срещу нас.

8

Анонимен

преди 5 години

Още си стоим пришити към Русия. Щом руски фирми поставят условията .

7

Анонимен

преди 5 години

Протеста е удобен най много на руските шофьори в българските фирми. Така де урежда рушвета за работа.Но западняка схваща измамата.

6

Фишьор

преди 5 години

Искам да си изкарам живота в кабината на камиона ! /ако може с жената и децата/

5

Анонимен

преди 5 години

а взеха ли гайди и тъпани?

4

Радо

преди 5 години

По принцип има доста спорни точки в пакета мобилност, но накратко 600 *** ще протестират да не им вдигнат заплатите и осигурителния доход... евала

3

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

..ALCHNITE SOBSTVENITCI....S PLATENI FIGURANTI...ZAKONA MAKRONA E POLEZEN ZA SHOFYORITE NI....VECHE NYAMA DA MOJETE DA GI MAMITE....

2

Гошо

преди 5 години

Пировата победа от лятото отива към финала.Макрон го каза още тогава.Кратко ясно и точно.На кого му пука за българските превозвачи.Най-малко на евродепутатите ни ,дето летят със заредени пистолети!

1

Анонимен

преди 5 години

на тъпия протест само бай *** и никоя друга държава.След този протест ще има много проверки от полиция и баг на бг регистраците ,а и най-важното ще ви бавят товарите.Аз ако бях западна спедиция веднага свалям навлото за бг камион и фирма.Година 2019 смърт за бг транспорната мафия.Фалирайте не се занимавайте с този бизнес.