11

Жо

преди 5 години

ВСИЧКИ тук разбирачи за самолети и самолетни сделки черпят информация от медиите. Към това прибавят и политическите си пристрастия и в крайна сметка се получава безсмислен коментар.

10

nekoj

преди 5 години

Lockheed Martin has received a $1.12 billion contract to produce new F-16 fighter jets for the Royal Bahraini Air Force...Lockheed will produce 16 aircraft at its new production line in GreenvilleЦената на американците е на по-висока цена от тази, която е гласувал парламентът 1,8 млрд. лв. с ДДС за 8 самолета(интересно - не е казано КОЛКО ПО-ВИСОКА е?)

9

Анонимен

преди 5 години

От външно да обяснат на хората защо САЩ решават какво Можем да си купим и какво не можем. 3а самолетите може да решава само БГ народа дето е отделял от залъка си за да се купят тия непотребни играчки. Искаме референдум !

8

До 12

преди 5 години

До 12Протестът вече тече закъснял си много. Затваряй днешния мейл с опорките и бегай у лудницата в Курило там всички като тебе вече протестират...Не ме интересува кой самолет ще вземат не разбирам. Не разбирам и що са ни самолети ама тва е друго...Та важното е крайните условия да да най-добрите. Ако F16 със крайното оборудване са по-евтино от другите що пък не.А за атомните бомби също е забавно... ще тури някой невещо. Що па мислите, че сме център на света....

7

Анонимен

преди 5 години

Добро утро русофилчета ... Как е...хехехе

6

Манолски

преди 5 години

Аз пък смятам, че стратегически не е окей да се дупим постоянно пред САЩ, заради едното потупване по рамото. Шведския Грипен не е по-лош вариант, предвид и колко смешна е армията като цяло. Тук май се демонстрира лоялност и корупционни практики пред империята на злото

5

Не

преди 5 години

Не на САЩ, Не на Войната, Не на краварските бази в БГ, Не на самолети носещи ядрени бойни глави.Не, ние българите да ставаме пушечно месо на САЩ.Не на тази *** и кървава сделка.Кога е протестът?

4

Анонимен

преди 5 години

А за Цецу Лобиста какво ще има? Ново апартаментче? Две?. За Боко е ясно- суджуци от еленско месо

3

Гошо

преди 5 години

Втасали ли сме,че и пари за самолети да се трошат.Кой ще ни напада бе смешници?Кого заблуждавате?Комисионните и далавери са в основата.

2

Циници

преди 5 години

САЩ, не отговарят на 4 от 7-тте условия:-F16 - не са произведени, ще бъдат готови ЕВЕНТУАЛНО 2023-САЩ отказват разсрочено разплащане, накуп плащаме 2 милиарда-Разходи за БГ за изграждане на писти - нямаме писти за Ф16-3-пъти по-скъпо гориво.-още 2 милр допълнително разходиТози модел на Ф 16 е с ДВОЙНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ могат да бъдат обурудвани с ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ на САЩ.ЧЕстито лицемери и предатели на БГ, освен 4 бази на САЩ и биолаборатории, ще иматеФ16 носещи ядрени бойни глави.

1

До първия коментар

преди 5 години

Айде сега тролчетата на база тоя коментар трябва да почнат да пишат... Първо отдавна се знаят модификациите на всички самолети, които се предлагат....,питай google Втори тази модификация е представена по спомени около 2006 година ама 70% поне от следващите коментатори няма и да знаят.И сега е време да се опиша чудото на руското самолетостроене и да се вметне колко хубава беше Жигулата на дедо Ви - но затова да пише някой дето му се плаща за това :)