6

Анонимен

преди 5 години

Макрон лично да плати щетите. Да се пусне за международно издирване.

5

Трудовакъ

преди 5 години

Аз предлагам уважаемите френски власти да въдворят установения законов ред на всяка цена, дори ако трябва да използват танкове, артилерия и мотопехота. Ако не успеят, да поискат назаем от Рамзан Кадиров един полк командоси - за два - три дни всички тези проблеми ще бъдат решени и то за десетилетия напред и това е абсолютно сигурно. Понеже франсетата имат проблеми с бюджетния дефицит, да не се притесняват - Рамзан Ахматович е широко скроен човек и няма да им вземе и един евроцент за услугата...

4

Анонимен

преди 5 години

Аз не бих спрял.Напротив ще опитам да дигна поне 80км.На тира нищо няма да му стане към 30 тона е.Ако отлети някое маймунче нанякъде вината ще е само негова.В тъмното на фарове не се вижда нищо-то е черно сигурно е искало да се самоубие.

3

boko bo

преди 5 години

Шофьор съм. В този район 3пъти са ми влизали в камиона, един пък беше се вързал на осите и ми вади нож. Редовно слагат дървета на пътя. Беше станала зверска катастрофа з 3ма загинали лятото след блокаж на пътя с камъни и дървета. Франсетата ги пазят и не дават и косъм да падне от главите им. Дано бързо се оправи и да няма проблеми.

2

Доктора

преди 5 години

Маи има някои за преглет не знам дали е шофьора или журналиста дето е написал статията. ПО вероятно е опитал да мине прес блоката на стачкуващи наркомани .В тоя момент няма наплив на имигранти

1

ТHE Патриот

преди 5 години

*** и те със своя система за винетки!Това вече не е европа няма какво да се лъжем ,джунглата се върна здраво,чао цивилизация ,поне западната де :)