39

Анонимен

преди 5 години

Ев.реи.те са се оплели като пиле в кълчища.:))) А горкият Стоянович се е видял у приключение, изоставен сам да се бори с неизвестните "мръсни, подли манипулатори". :))) Между другото, не сте ми отговорили за позицията ви относно изнесения по-долу списък.:))) Даже минус не сте ми сложили от страх. Айде да ви видя: "успял" професор и бивш министър с големи претенции срещу една "нищо и никаква женица", бивша лекарка и настояща домакиня.:)))

38

Анонимен

преди 5 години

А 8 месеца в ареста не беше ли прекомерна строгост?!

37

чл.303 от НПК

преди 5 години

Присъдата не може да почива на предположения. Съдът признава подсъдимия за виновен, когато обвинението е доказано по несъмнен начин. Хайде измислете го как по несъмнен начин ще докажат, като със СРС само не става, отделно са и неясни и спорни

36

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Част от твърденията, видно от изнесеното категорично не отговарят на истината - взеха си парите, ами видно е че не са си ги взели, а са им оставени зад предната седалка в колата, вероятно от кого.светенето като коледни елхи - няма го и него, защото никой не пипа вещи с нос и външна страна на ръка.Местните избори в София ще са интересни, особено след прекрасните доказано абсурдни ремонти на центъра...съдът лекинко се преориентира в обстановката. Иначе е независим по конституция от другите влас

35

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше железни доказателства гербажийския съд вече да се е произнесал и да е забравил. Трагедията им е, че много добре знаят колко са им `железни` доказателствата. И че когато отидат тия доказателства в Страсбург остави, че ще бъдат отхвърлени ами сигурно ще има умрели от смях с какви доказателства се вкарват в затвора хората в България.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34: Откъде пък свърза Иванчева с БСП, комунисти и т.н.? Не знам дали е невинна или виновна, но факт е, че тя измести от кметското място в Младост един гербаджия, и това, което се случи след това много прилича на режисирана наказателна акция срещу нея.Случайно знам за един квартален кмет на ГЕРБ, който подписва разрешения за строеж, само ако на него лично му дадат един или два апартамента, но не вярвам докато Бойко е премиер някой да заведе дело срещу него.

33

Зозо

преди 5 години

Представете си щом при железни доказателства, сересета и светене гербавият съд не можа да направи нищо вече почти година, представете си как ще се борят със заплетени случаи и големи риби. Тези гербаци са толкова жалки, че можеше да е смешно, ако некадърността им не загробваше държавата

32

:)

преди 5 години

Ха ха ха. Ядосах ***.да.ла.:))) Споко, бе, освен от рак, може и от високо кръвно да си идеш.:)))

31

Анонимен

преди 5 години

Иванчева невинна??? Тя е възпитъник на БСП комунисти,режисирали вековният грабеж в България.Да се забрани престъпната партия " столетница" ,първоприемник на БКП.Утре червените кратуни ще започнат да плачат за Банев и останалите криминални престъпници милионери и милиардери !

30

?:)

преди 5 години

Само да попитам: под.ли, мр.ъс.ни мани.пу.лато.ри като ев.ре.ите ли?:) Като Мирчев?:) Като Меворах?:) Като Соломон Паси?:) Като Соломон Арон Бали?:) Като Петър Стоянович?:) Като Натаняху?:) Като Бар Рефаели?:) Като Ищар?:) Като Хайди Клум с фалшивите крака?:) Като Сара Джесика Паркър?:)Ще ме уморите от смях.

29

Анонимен

преди 5 години

Айде закривайте. Тука се появи някакъв л.уд г.ъзолизец на вожда и партията. Това им е нивото. Тях не ги интересува кое е добро, кое е зло, кое е лъжа и манипулация, коя е истината. Единствено ги интересува какво казват вождовете и техните говорители. Готови за комунизъм или фашизъм - без значение!

28

Изнервен

преди 5 години

До 29. Ами радвам се. Нервя се само, защото все още има зомбирани червени кре.тени като теб, които със собствените си очи да видят как взима подкупа, пак ще реват, че е нагласено

27

Анонимен

преди 5 години

9 месеца е срока, в който следствието трябва да е произнесе по закон.Тия СРС-та се разхождат из медиите вече 2 месеца.Ами айде да я осъдят. Ама не смеят.

26

Анонимен

преди 5 години

До 26. Айде пак като типичен позитанец ВСИЧКИ. Та кои всички, бе червей жалък? Прокуратурата не е, съдът не е, парламентът не е, да изброявам ли още - КЗК, РИОКОЗ, БДЖ :). Не са я исъдили още, защото си срокове, процедури, инстанции. То не става направо на третия ден на въжето.

25

:)

преди 5 години

Очевидно ви дреме, след като висите тука, хванати за последната сламка.:) А коментарът ми за гневната майка защо го няма?:) Мислите, че тя не може да пише "такива неща" ли?:) И че е "добър човек, но болестта не прощава"?:) Ех, Сони, Сони, издъни любовника си и това е...:)

24

Анонимен

преди 5 години

До 25. Има значение кои сте. Защото сте подли, мръсни манипулатори. А до Страсбург има много вода да изтече през чучура на Сливенскив затвор. Много пък лесно стигна до Страсбург. А си някой невзрачен, но зомбиран ***, който нищо не разбира от право.

23

Анонимен

преди 5 години

Всички ИНСТИТУЦИИ разбраха.Анадъмо?А не идио.ти като тебе.Ако не бяха фалшифицирани, до сега 100 пъти да са я осъдили. Ама си днаят стоката какви са им СРС-тата.

22

Изнервен

преди 5 години

До 23. И кои са тези ВСИЧКИ бе, ***, като само аз познавам десетки, които смятат, че не са фалшиви, а сигурно има още хиляди. Ама пък много обичате такива червени кютуци като теб да говорите от името на народа.

21

Анонимен

преди 5 години

До 21. А вие кои сте? И колко сте? А бе, Кърджилов, ти ли си бе, ***?

20

Анонимен

преди 5 години

Вече всички разбраха, че СРС-ата са фалшифицирани. Май от много нерви не схващаш.