6

Че Гевара

преди 5 години

При държава абдикирала от задълженията си, политици само говорещи празни приказки колкото да не им пада рейтинга и полиция пазеща повече престъпниците отколкото порядъчните граждани да се правят подписки и мирни протести е БЕЗСМИСЛЕНО .

5

Анонимен

преди 5 години

Постановка!Няма брат, от специалните сили, с когото да допуснем, така да се гаврят. И няма значение роми ли са, мутри. или други.

4

Анонимен

преди 5 години

Спрете им помощите и ги задължете да работят за да се издържат тях и семействата им после сами ще отидат в Германия. Бързо, защото не се знае още колко ще изкара ЕС поне в този му вид.

3

Циник до Анти

преди 5 години

Глупости!Съдбата на България ... приключи!На 9 IX 1944Така и до днес!Посткомунистическа...разграбена от тях .. Свършена!

2

V

преди 5 години

Махалите не са България .Става въпрос за друга държава ;) С други правила .И с много адвокати и права .Всичките ни съдят за нещо .Все намират начин да измислят нещо .И адвокатите ни се маргинализираха покрай тях за ченгетата да не говорим .Адвокат като види ром се усмихва до уши .И рома почва да му обяснява как ще излъжат у съда и ще си делят едни пари .

1

Циник

преди 5 години

200 ... другите българи - са пред телевизора!Истината боли...даже и мен - на 2200км от вас!