57

Радев обади се

преди 5 години

Радев защо си мълчиЗащо не защити парашутиста сиИли го интересуват само ламарините на самолета

56

Коце

преди 5 години

Паднал на земята човек, в безсъзнание или беззащитен, ако продължаваш да го налагаш си е опит за убийство!!! Трябват законови промени и това да се приключи. Всеки трябва да знае, че приведеш ли някой в такова състояние трябва да спреш да го биеш, ако ли не - опит за убийство!!! Малко се изисква от нашите законописци.. акъл имам предвид...

55

Абе, къде е батко...

преди 5 години

Да попитам аз,къде са колегите десантчици на пребития ,,рейнджър"?Къде е войнската чест,другарство и взаимоппмощ,която беше в армията при Живков?Все повече изпитвам носталгия по времената на бай Тошо,имаше ред и дисциплина понякога налагани със сила!Така и трябва,свърши моркова идва ред на сопата! Къде си бай Тошо,къде си...

54

Стар кашик

преди 5 години

Ба хти,две ци гнета да одерат дисанчик от специалните сили,мъж на 30 г.в разцвета на силите си! Представи си! Направо правя аналог с нашата армия и подготовката на войнишкия състав!Значи 10 рома могат с лекота да пребият ,,специалните" ни части! Срам и позор!Тази България не е моята България!Тази България е на циг.,на политици и крадливи бизнесмени!

53

Анонимен

преди 5 години

Да

52

Някой съмнява ли се?

преди 5 години

Тези нападат само в гръб и то при условие, че са повече на брой.Не се бият мъжки, а използват к/венски похвати.Удрят и ритат с неописуема жестокост, защото не са точно Хомо Сапиенс. И като такива трябва да ги третираме.Как да накараш да се държи човешки нещо, което не е точно Хомо Сапиенс?Нашите основни грешки:1. Опитваме се да ги очовечим.2. Разрешаваме им да гласуват.3. Не ги третираме със средства, които са им понятни и ги респектират.Не е късно да поправим грешките си.

51

До 42

преди 5 години

Любимите на Меркел бежанци си безчинстват в Германия както си искат, но само като чуят "***" и се на.с.ират. Съвсем наскоро имаше разказ за това как руски немец натрошил трима с детската бейзболна бухалка на сина си защото единия хванал жена му за ръката. И не е никакъв командос. Човекът казва бих ги с кеф, така съм се бил последно преди 30г. в казармата. А тук имаме командос, божем. За какво говорим?

50

modernoto

преди 5 години

И в Модерно предградие има гето. Моля ви, г-жо Фандъкова наредете проверка на законните къщи в квартала и ги премахнете. Време е да се заемете с нещо по-сериозно, а не с ремонти за милиони на улици и закупуване на автобуси за милиони. Оправете жилищните квартали и осигурете спокойствие на обикновените хора.

49

ognyanz

преди 5 години

Трябва ли и на военните да се казва кое как да правят? В случая има престъпление срещу военен. Има военна полиция и военна прокуратура. Те трябва да имат право да изискат двамата побойници за разпит във военна прокуратура, а след това да си "поговорят" с тях, така че и те да влязат в болницата. Ще им е за урок. Така се пази честта на армията.

48

СС

преди 5 години

Тумбак войвода защо не спрете парите,тока,водата и размножаването на индийците??? Псевдопатриот изгонихте децата ни в чужбина!!!

47

Бай Хой!

преди 5 години

Войводино се освободи от цигаромите! Направете го и Вие!

46

Е. Е.

преди 5 години

Ако беше станало обратното...военният да пребие ромите...Оха , отново щеше да има вой до небесата.

45

Анонимен

преди 5 години

Самият министър трябва да бъде разжалван и въвдворен да живее 5 години в ромска махала и там да си дипли програмката

44

Анонимен

преди 5 години

Пребиха на Коледа семейство в Свиленград. Пребиха Ноември в Айтос българи. Убиха Виктория. В Сливен нападнаха жандармерията пак Ноември

43

c4n0puS

преди 5 години

Никаква прошка за етноса! Качиха ни се на главите и заради тези о трепки си патят и малкото читави *** в България!

42

Анонимен

преди 5 години

А Борисов защо няма мнение по въпроса? Дали защото няма комисионни?

41

Анонимен

преди 5 години

СРАМ ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ НИ ЧАСТИ! Две подрастващи ромчета да пребият командос със 12 години служба. Кюфтета!

40

Анонимен

преди 5 години

Спрете им помощите и ги задължете да работят за да се издържат тях и семействата им после сами ще отидат в Германия. Бързо, защото не се знае още колко ще изкара ЕС поне в този му вид.

39

Анонимен

преди 5 години

И ние чакаме тези командоси да ни пазят. Той с два рома неможе да се оправи. Новината трябваше да бъде , командос при самозащита прати двама в болница. Срам за бригадата , срам за подготовката , срам за пагона. Даже срам за НАТО. Паркетна армия , паркетни командоси. А някой на Русия се зверят. Руски командос живи ще ви одере бе Ей , цялата мала на облак ще стане.

38

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Народът ни е...казал:Кучето скача според...тоягата.Всичко друго са...алабализми на оядените ни политици.Така че внимавайте и действайте с...етноса,само когато сте сигурни че може адекватно да реагирате.