39

Анонимен

преди 5 години

До ДедоТе при Гала са все едни "преуспели ".......

38

Уляна

преди 5 години

До 1 престанете да съдите хората, вие сигурно сте идеален

37

Уляна

преди 5 години

До Рибарят и за какво да се разкае?

36

Уляна

преди 5 години

Майката на Иван не се казва Елена, поне това можехте да проверите

35

Доби

преди 5 години

Хора, гледайте себе си и не се месете в живота на другите. Всеки си избира как да живее, колко да пие, какво да яде...и как да обича. Явно и хората около него го обичат точно такъв. Кусури търсете на себе си.

34

Анонимен

преди 5 години

Алкохолизмът е болест ! Както например анорексия . Трябва специализирана помощ .

33

Софийски Гражданин

преди 5 години

До АнонименСамо искам да спомена, че не съм искал да кажа нищо против селяните.Просто името е избрано правдоподобно и коментара е изцяло насочен по темата.Бог да го прости!

32

Рибарят

преди 5 години

. само БОГ знае къде е ..но не виждам да се бе разкаял . -и тези глупости с рицарите от Йерусалим .чийто член е бил./абсолютна секта/.там явно е пълно с *** ,които считат че могат с пари и влияние да си купят място при Бог... за съжаление са ..

31

1

преди 5 години

Не може да се уважава човек, който не уважава живота това е. Остави след себе си ограбен детски живот и измъчена жена. В крайна сметка какво то е търси си го е намерил, жестоко но факт.

30

Една

преди 5 години

Какво да го коментирам...жалко за този млад човек. Самоунищожил се е най-егоистично и безотговорно по отношение на най-близките му, причинявайки им неописуема болка. Коя майка може да преживее това? И кое дете заслужава да остане сирак? Жал ми е за Александра. Трудна съдба има това момиче-все сама. Баща и се е отказал от нея преди.години, губи майка си рано, сега губи и единствения си любим човек, пак рано при това с невръстно дете и пак остава сама. Кошмар...Нека Бог и даде сили!

29

Бог да го

преди 5 години

прости,снощи при Слави беше млад и истински,за момент дадоха и малката му/тогава/ дъщеричка.Какво е станало следващите 14 години вече няма значение.

28

йокин

преди 5 години

За мъртвите,знаете,добро или нищо.Моето,мнение,че всеки,сам избира как да изживее,дните си.Аз,съм,минал през алкохолния глад,знам кво е,но заради семейството,се отказах,щото,СЕМЕЙСТВОТО,НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА.Мир на праха му.

27

65

преди 5 години

До Джо:Е к с кво толкова значително е направил? Роли незабравими няколко,семейство стабилно? Ако на беше Алекс ,отдавна да се е случило това.Може би му е тежало обещанието пред майка и ,че ще се гри ж и за Алекс винаги.Но той и съсипа младоста.

26

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости Ласкин,лека му пръст на човека!Гледайки физиономиите,физиономиите на тези,които са отишли да го изпратят в последния му земен път,повече от половината ми приличат на битови алкохолици! може и да греша,ама по-скоро не!

25

Анонимен

преди 5 години

"" Софийски Гражданин "" ... селяните няма да те разберат, не се хаби ... селяните обичат да мразят ... и бахур обичат, и го получават всеки ден.На този свят всеки си заслужава съдбата

24

Ристу

преди 5 години

Не отива в небесата, а на 2 метра под замръзналата земя.

23

до долния глупендер

преди 5 години

Аз не съм виновен, че си як задръстеняк и не си знаел кой е. Поне от обща култура би могъл поне да си чувал за него...

22

До Джо

преди 5 години

Чак пък да оставил нещо значително на света. Аз до вчера не знаех кой, ти за светът се чудиш.

21

Софийски Гражданин

преди 5 години

Един обикновен човек с необикновени естествени дадености си отиде.Рядко се срещат толкова истински и отковено искренни хора като него.Моите искренни съболезнования на близки и роднини и лека му пръст.Поклон и вечна памет на един голям човек!!!!!!!Бог да го прости и да почива в мир!!!!!!!

20

Джо

преди 5 години

Готин пич беше Ласкин, а и добър актьор. Пиел е, човека... но хейтърите тук да знаят - който не е грешен, пръв да хвърли камък... Този мъж остави нещо значително на този свят... 99.9% от хейтърите ще оставят само няколко тона фекалии след тях...