12

муспи

преди 5 години

Това е еврейското робство. Не се отрича че страната е във война с Мексико, но никой не се сеща - защо не се минира границата?! А със стената жидите ще се борят, отначало че няма право за военно положение, после че стената няма стълби и тунели и е опасна за преминаване от чаавета. И накрая - душещипателното: Не е хуманна!

11

мнение

преди 5 години

За мен САЩ престанаха да бъдат стожер на демокрацията в момента в който бомбандираха югославската телевизия. В този момент на тази планета възкръсна новата ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО нарекла себе си САЩ.

10

бай ганю

преди 5 години

тези от нас които до сега са вярвали в демократичността на тази велика страна в нейните правилни решения и всичко позитивно останало вече загубихме доверие този арогантен тип все повече заприличва на авторитарен агресивен и безкрупулен психично болен дядкаако подобен тип поведение и политика продължи да се прилага нищо чудно русия да започне да ми изглежда малко по симпатична

9

...

преди 5 години

Баце ама наистина едно голема евала на Путин! Това за първи път руски президент и стар КГБеец да избере американски президент и то какав президент! ЕВАЛА НА ПУТИН! По точен избор не можеше да направи! ЕВАЛА!

8

Гледна точка

преди 5 години

Pусия граничи c БогаАааааа, те за това руснаците искаха, ПРИЖЕВЕ да канонизират Путин за светец! Сега разбрах, ясно!

7

Циник до 7

преди 5 години

Строителката на каруци - Каренбауер е Меркел.2.0 Тя ще продължи политиката на Мурксул-ханъм за ислямизирането на Германия и Европа!

6

Гледна точка

преди 5 години

Меркел! В теб ми е надеждата!!!Каренбауер ще им разкаже на всички играта. Меркел свърши черната работа с мигрантите, а Каренбауер е по-консервативна и ще влезе в амплоато на обединител на немците!

5

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ще обяви извънредно положение от оня пасквил Твитер ако Путин му разреши и не му хакне пасквила. Тръмп е едно капризно президентче с малки ръце и големи амбиции. Путин е великан пред всеки краварски шизоиден президент и в Русия не влиза всеки мафиот на Ел Чапо дори без извънредно положение. Pусия граничи c Бога - САЩ граничи с Мексико.

4

Анонимен

преди 5 години

Да назначи Далавери, той е спец по оградите, а е и вакантен в момента...

3

Анонимен

преди 5 години

Е нали мексиканците щяха да я плащат?

2

ПорЦелан

преди 5 години

Да повика Поросенко да му предаде уроци за извънредно положение.

1

EUSSR

преди 5 години

Няма ли някой, който да покани това психо в Берлин и да му покаже какво ще се случи с неговата стена в бъдеще? Меркел! В теб ми е надеждата!!!