57

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

(коментарите в скобите са такова читалище, че се разплаках)

56

Анонимен

преди 5 години

Този и децата от детската градина ще го бият. Хубаво че не е попаднала на някой желязен мистърчо , а на дръглив наркоман. Много голяма новина няма що..

55

икономист

преди 5 години

По-важното в тази новина е, да си зададем въпроса, защо толкова много хора в Южна Америка са принудени да се препитават с дребни престъпления, а не да съдим "Желязната лейди", как е трябвало най-правилно да постъпи в тази ситуация. Тя се е защитила от един отчаян човек на улицата, но отчаяните хора стават все повече. Все повече става и непотребната храна, която изхвърляме всеки ден на бунището... Трябва ли да продължаваме да живеем при икономическа система, която работи против човечеството?

54

niki

преди 5 години

Хубаво го е 'нарисувала'.....

53

Анонимен

преди 5 години

А у нас ,,командосите'' ги бият разни дечурлига при това роми.Факт.

52

Анонимен

преди 5 години

Браво, създавайте на жените фалшива представа, че има начин как да се справят с подобни положения... А после сводката за телесните повреди ще набъбне сериозно. Мацката е изкарала невероятен късмет, ако изобщо си дава сметка. Можеше да четем новина за поредната наръгана ММА "звезда".

51

Анонимен

преди 5 години

Аз пък съм чел статии в които се пише как мацка оказала се ММА бойкиня е намерена чисто гола на улицата и от устата и *** й капело мадурено млеко...... кой на кой попадне е думата хехе

50

AUT

преди 5 години

БРАВО НА МОМЧЕТО. САМООТБРАНИЛА СЕ Е. НЕГОВАТА СНИМКА МНОГО МИ ХАРЕСА КАК ИЗГЛЕЖДА. ДОБРЕ ГО Е ГРИМИРАЛА.SUPER

49

Марин Подмолов

преди 5 години

До Пепи:) Напротив, модерен и актуален! Сега се търсят такива типажи, полу реални, полу абстрактни!

48

Анонимен

преди 5 години

Ей това е мадама !

47

Анонимен

преди 5 години

Провървяло и е другия път няма да и провърви и няма да е само обир,тоя е бил пиян или дрогиран а другия няма да цели обир а ще цели друго ....

46

Пепи

преди 5 години

Евала на девойката. Направо го е направила труден за рисуване

45

Каа

преди 5 години

Защитила се е, както знае! Браво! А завиждащите и женомразците да намерят начин да създадат мир в себе си.. Злобата разболява!

44

P.

преди 5 години

До La FranceОх, на мама красавицата и смело момиче.

43

La France

преди 5 години

Мацката го е нокаутирала.

42

ognyanz

преди 5 години

Получил си е каквото е заслужавал.

41

Тео

преди 5 години

Абе ... винаги се радвам, когато справедливостта възтържествува. Лошото е, че в живота не винаги е така. Момичето е имало див късмет. Ако този льольо беше с истински пистолет? Момичето щеше да свърши като онова момиче, журналистката в Русе. Това си е див късмет, действала е много самонадеяно. Но пък ми хареса как го е нарисувала!

40

Анонимен

преди 5 години

Комплексарка..

39

Анонимен

преди 5 години

Taя другия път някоя ще я нападне не за да я обере а за да я прасне и ще е подготвен и уменията и няма да и помогнат

38

Йеромонах

преди 5 години

До Додо:Прав си колега Додо, защо например още не са публикували снимките на биячите на българския офицер от оня ден? Ами защото са гнyсни tzиraни и затова ги бранят! Те са съ специален статут и над закона! НО... май на народа накрая ще му писне и ще стане голям пожар, точно, както aко някой има противопожарна аларма в къщата си, тя се включва, но собственика не реагира на сигналите й! Очаква го голям пожар!