32

Венцислав Касамски

преди 4 седмици

Вкарах няколко колеги в лудницата, защото бяха прости шизофреници да им еб.а майката и ми пречеха на кариерата. Да разберат кой съм аз...

31

А

преди 5 години

Може да пробваш и друго. *** при родителите на журналистката, която убиха в Русе, и ги питай: Според вас това момче дали дето уби дъщеря ви агресивно ли е? Я го вижте горкото как се е свило и навело главица и плаче и съжалява за това което без да иска е сторил......Ама както искате, продължавайте да либералствате, тя сметката идва и либералите и философите също ще я платят.

30

А

преди 5 години

Много е лесно. Като пратиш детето си на училище и то се прибере със пукната глава и каже: Тате, Иванчо дойде и без да му правя нищо ме събори и ме ритна три четири пъти в главата за удоволствие защото му е скучно понеже повтаря вече три пъти втори клас, а на Марийка запали косата а на Гошко бръкна в окото с молив и му се смя че го боли... И като се окаже че от години Иванчо така обича да прави тогава какво да правим? За това, като четеш новините, 8 от 10 са за лудница, само те останаха в Бг.

29

мдааааа

преди 5 години

До А 28 А как ще се определя кой е луд и агресивен , като чета новините - то 8 от 10 трябва да бъдат затваряни и държани там .

28

А

преди 5 години

Когато някой е луд и агресивен, се затваря в лудница и се държи упоен докато умре, защото в противен случай убива и осакатява нормалните. Може да не е много хуманно за болния но е хуманно за здравите, които създават обществото. Сега ще се пръкне някой дървен философ и ще пита "ами ако съм аз". Ако съм аз- същото и за мен, иначе утре ще срещна на улицата детето на дървения философ и тогава дори дървената му философска глава ще проумее че съм бил прав.

27

Анонимен

преди 5 години

До 26 И.Вазов,Й.Йовков,Пенчо Славейков,ПР.Славейков,П.Яворов,Алеко Константинов,Елин Пелин и др. са преведени на десетки езици!Сега такива хора няма!

26

До 25

преди 5 години

Писатели,поети и художници за местна употреба.Отвъд Калотина никой не е чувал за тях.Имаме 3-4 оперни певци и един Кристо,който не говори български.Това ни е културното наследство

25

Анонимен

преди 5 години

Значи щом си дете,в България може да правиш каквото си пожелаеш!!Наказания няма,само събеседване с психиатър!Ето на това се казва криворазьбрана цивилизация!Дедите ни що бой са ,,изяли"и са станали хора,от които произлезоха,писатели,поети,художници и др. От сегашните галени поколения и ,,*** за зеле" не става!

24

Страна на чудеса

преди 5 години

Типична Бърлгарска работаНагледахме се над:1/ нечовешкото отношение към кметицата на Младост,2/ очудващото откритие: Сметка от 600 мил.евро неизвестна на ДАНС въпреки вече че 10 години се водели дела за наслество3/ Още по учудващото е че тъзи сума му е подарена на този комсомолец от същата тази държава част от която е същия този ДАНС4/ И ТАКА НАТАТЪК (да не изброявам)

23

Бау

преди 5 години

Не знам кой е прав и кой - не, обаче: ГЛЕДАЧИ се наричат тези, които се грижат за животни - кучета, ***...а за тези, които се грижат за деца има друга дума. Ако не я знаете, по-добре питайте за свободни позиции на касите в кауфланд.

22

Тъпанар

преди 5 години

Най-вероятно не се налага, да откриваме топлата вода. Предполагам, че и в други страни има подобни случаи. Трябва да се види как са се справили с тях! Най-вероятно има и програма, финансирана от ЕС за такива неща. Ама явно от тези програми не може да се открадне толкова, отколкото от други и затова предпочитаме другите...

21

хан Крум алфа-мъжкар

преди 5 години

Може да му се помогнеЩом опитва да се налага, да тормози другите деца и да се прави на алфа-мъжкаредин здрав бой, осакатяване, да ходи куц със строшена ръкаи ще остане по-далече от лидерите алфа-мъжкари в обществототова е доказан работещ метод в затворите в цял демократичен свят

20

Елиша Онобио Бона

преди 5 години

До Анонимендано да полудееш в най тежка форма и от лудницата цял живот да не излезеш

19

Българин

преди 5 години

Мммммм, наближават избори и всякакви видове червени *** се активират , за да се покаже как ГЕРБ не стават за нищо, включително и Костинбродската Мая !! Очаквам още доста глупости във всякакви посоки , било то и изтребители и какво ли не ?!?!?!

18

Анонимен

преди 5 години

Няма оправия

17

не ви е срам

преди 5 години

психично болни сте вие бсп,герб,дпс,аман от куковци във властта,*** и педофили,не се казва юлиан,мутри мръсни

16

anon

преди 5 години

тоз е директен кандидат за тву - ама днешното джендерско общество дори не знае какво е това...затова ще го си го прехвърлят, дундуркат и му уйдисват докато не направи някоя беля (убийство, изнасилване и тн) и не го приберат в затвора. грубата реалност.

15

Анонимен

преди 5 години

Най лесно е да прехвърляш на другите и да не носиш отговорност ! Аз съм със автоимунно заболяване от близо 9 години ,младоста ми мина в болниците !...Между физическо и психично заболяване има голяма разлика. Настаняване на агресивен в дом от семеен тип, където застрашава сигурността на останалите, е недопустимо. Как се носи отговорност в такъв случай? Отговорността е именно прехвърлянето в друг тип заведение.

14

Анонимен

преди 5 години

В тази статия не е доуточнено. Всъщност Манолова е поискала да се създават специални хосписи за такива тежки случаи като това дете, даже вчера имаше статия по въпроса. А не бъдат отхвърляни и нежелани от всички и да ги прехвърлят от институция на институция.

13

Анонимен

преди 5 години

И как се социализира един агресивен психар ми е изключително чудно? Те гледачите в лудницата са вдигнали ръце от него, Манолова тръгнала да го пуска на свобода!?