някои от тези експерименти могат да имат неочаквани последици - например след консумацията на 'лютодомат' анyсът ви да почне да си произвежда сам постоянно така ценния капсицин...
Да си ги ядът. Аз в мойта градина си отглеждам вкусни сладки домати от времето на бай Тошо. Добре че тогава се сетих да си запазя семе иначе сега щях да ям пластмасово ГМО. Ако искам люто имам люти чушлета защо трябва домата да е лют. Сигурно ще измислят и люти ябълки круши череши вишни и тем подобни щуротии. Аз плодовете и зеленчуците ги ям директно от дървото и градината не от парниците и лабораториите. Не ме мързи да копам плевя поливам и знам защо. За да ям истински плодове и зеленчуци.
Не се занимавайте с глупости, ами накарайте ментата да започне да произвежда тетрахидроканабинол.
Сочен, вкусен, пресен... лютомат?! Новост в генното инженерство!