9

Анонимен

преди 5 години

Имала бол пари-дала.

8

Сина

преди 5 години

Мене ме издирваха от полицията! Не знам от къде намерили телефона на майка ми която е на 83 г. и като, чула че са от полицията дори не ми каза та тъпия милиционер се разхожда до вкъщи ама тя не му и отворила тогава звънял на комшиите и те му дали джиес ема ми за да ми се обади!

7

Жоро

преди 5 години

Защо не пишат за майсторите които ходят и предлагат евтини услуги и ограбват хората с изнудване!Дойдоха двама и ми предложиха ремонт на покрива на Гаража за 120 лв. трябваше да се усъмня и да ги изгоня обаче се подведох по цената !Дойдоха още 4ма и ме изнудиха да им дам 3800 лв.Полицията каза защо им даваш и написа преписка до Прокуратурата а те ми написаха писмо с което ме уведомиха, че няма престъпление защото Те си искали Аз съм давал!И за мене вече няма закони които да спазвам АНАРХИЯ

6

Анонимен

преди 5 години

Знаят защото звънят на 100-200 човека дневно и един да клъвне си оправят месеца. А тези пенсионери да вземат да скочат след парите си, иначе оправия няма.

5

Шопо

преди 5 години

Че българинът е *** знаем. Но откъде,аджеба, *** -измамници знаят кой има пари,адреса му ,телефонния номер ??? А ?

4

Тръба

преди 5 години

Пенсионафтора дето много обича да съдейства на ушевите. Слухти и си пъха гагата навсякъде. Пръв тича да снесе доноса. Разлива акъли, чете морал. Ехидно ти се хили, гледа те злобно и високомерно. По цяяяял ден кеса на пейката пред панелката, да не пропусне някоя интрига. Знае, че не си струва да му отскубнеш главата. Точно това заслужава! Кееееф! Евала пичове, със здраве да си ги харчите!

3

Анонимен

преди 5 години

Малии ако го хванат тоя измамник има д връща едни хиляди долари и евра. Горкия измамник .Май бабите по хитри. Нищо не фъргат ,ама лъжат.

2

Totenkopf

преди 5 години

Нека да мятат няма в гроба да ги отнесе номенклатурната бабичка, щом партията и казва да мята ще мята, кво се жалва сега.

1

Анонимен

преди 5 години

Защото полицията е в комбина с престъпниците.Ако не беше така,във всеки дом,където има възрастни хора,могат да се оставят листовки с предупреждения да не се хващат на въдицата на измамниците.Нито е скъпо,нито ще отнеме много време.Но явно умишлено не се прави,за да се облагодетелстват престъпниците.