43

баста

преди 5 години

Сталинка Георгиева е либералистичен интернационалист,не разбирам защо ни занимавате с нея.Такива са вредни най-вече за народите от които произлизат.

42

Петър Иванов

преди 5 години

Тежко и горко на Банката!

41

Трансатлснтически

преди 5 години

Голям Праз. Световната Банка е отдел на ЦРУ. Да станеш агент не се искат особени способности, само по-слаб морал.

40

До 52

преди 5 години

До данъкоплатецАхам...казваш, тя се наяде...а тук, бедните ГЕРБ, Бойко, цецо, псевдопатриоти и ДПС, горките...не са се наяли...бедни, гладни???Ама, как някой от тях не го викнаха, с големия му капацитет, да оглави световната банка???!!

39

Ментора бай Иван

преди 5 години

Ясно , значи Световната Банка е гнездо на нечестни типове и има задкулисни цели и действия!

38

дедо Ташунко

преди 5 години

Жана - кариерист е по-страшно от мъж - кариерист, Тази ще продаде майка си и баща си, дори без да й нареждат. Рядко .....

37

Додо

преди 5 години

Жалка, долна тетка, комсомолка вярна на Вoждовете-глобалисти-кабалисти от кръга Билдерберг, същите, които назначиха Обама и Папата. Послушна, с манталитета на надзирателка от комунистически концентрационен лагер! Срам за Родината! Плюя на нея!

36

охубоху

преди 5 години

Пак ли ни пробутвате либерастката глобалистка? Бил "български" еврокомисар... Глупости на търкалета, глобалистите си я довлякоха, избраха, назначиха ... От Тиквоноий I Велики се искаше дамо да я предложи!Гласяха я да ни управлява, било като президент, било като МП, но усетиха че въпреки хвалебствията по медиите, платени от Сорос, все пак няма да бъде приета и затова се пробваха с ООН, за сметка на Бокова!Абе - либераст-глобалист, няма нужда да го обиждаш!

35

Анонимен

преди 5 години

Тази еврейка ламти за постове и пари ЮНЕСКО, ООН, Световна Банка, ИДИЛ все едно къде ще я цапнат важно е да има повече лапаница и далавери. Тая по-алчна и от жирафа Габриел оная поне с дупе проби.

34

Анонимен

преди 5 години

Кхазарина Георгиева

33

Анонимен

преди 5 години

Когато корабът потъва, хитреците го напускат. А няма по-подходяща пионка от нашата алчна бабичка, да поеме поста? Иначе, мераклиите щяха да са на опашка за поста. Жална ни майка на всички!

32

Х

преди 5 години

Голяма работа, че временно ще бъде шеф до избирането на постяннен такъв. Не си струва повече да се коментира тази жена. Видяхме какво представлява като човек и личност по време на международната интрига за ООН. чухме с ушите си отличния й английски. На всичкото отгоре в името на кариерата си напусна поста еврокомисар и постави България в неудобно положение. какво повече да коментираме...а, да. сега цц сияе от кеф. Повече възможности за кариерно израстване на щерката...

31

цвъки

преди 5 години

не всички са за такива постове,българите стават каква пошлост

30

(-_-)

преди 5 години

Хората като тази на снимката са готови на всичко, за да обезпечат собствените си задни части, а за това, че нечие тяхно действие или бездействие ще донесе бедствие за цели народи - пет пари не дават. Съвременната история е пълна с такива дзверове!

29

хартийки

преди 5 години

то имало пари в Световната банка да не поверваш,да беше оглавила,хартиената печатница,все едно

28

мечка

преди 5 години

менажира парите на света,от този джоб,в другия джоб

27

мафия

преди 5 години

частна и изнася отвреме на време пари,източва чужди парици във влоговете на бг,и тази ли е пазача на на световното източване на пари,леле

26

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Завистливият тролетариат отново злобее, че някой българен успява да се наложи в световен мащаб. Станете и вие топ ръководители в световна институция бе, некадърници!

25

и какво

преди 5 години

не само БНБ,ами и калинка георгиева са продали сдс,татковино бг

24

,,интелигенция,,

преди 5 години

за неприятелите само добри думи