81

Врабче

преди 5 години

В моето мнение номер 88 съм напраивл НЕОСЪЗНАТА грешка- НЕ съм хомосексуалист, А съм ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН! Грешката , която съм направил е поради бързане,а не поради моята НОРМАЛНА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНА привързаност!

80

Врабче

преди 5 години

До От 79" Зададох ти въпрос, но ти пак се измъкна и тръгна да се караш с 81.Това те прави много съмнителен "Глупчо, имам жена, семейство и деца- като всеки обикновен и нормален ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН човек! Нещо против мене и мненията ми? Ако се съмняваш- твоя работаДо Анонимен 87" до кога ще се делят хората като са принудени да ползват мъжки или дамски тоалетни.тази несправедливост веднага трябва да бъде премахната."Това е мнение на Т.Р.А.В.Е.С.Т.И.Т, не се хабете да спорите, нормални хора

79

Врабче

преди 5 години

До От 79" Зададох ти въпрос, но ти пак се измъкна и тръгна да се караш с 81.Това те прави много съмнителен "Глупчо, имам жена, семейство и деца- като всеки обикновен и нормален хомосексуален човек! Нещо против мене и мненията ми? Ако се съмняваш - твоя работаДо Анонимен 87" до кога ще се делят хората като са принудени да ползват мъжки или дамски тоалетни.тази несправедливост веднага трябва да бъде премахната."Това е мнение на Т.Р.А.В.Е.С.Т.И.Т, не се хабете да спорите, нормални хора!

78

Анонимен

преди 5 години

до кога ще се делят хората като са принудени да ползват мъжки или дамски тоалетни.тази несправедливост веднага трябва да бъде премахната.

77

Тъпанар

преди 5 години

Бе за какво равенство между половете говорите бе? Жените са си жени, а мъжете - мъже. Двете половини на едно цяло. Всяка от половините е със своите преимущества и недостатъци. Аз например не искам да ме приравняват с жена. Единствените индивиди, които имат нужда от това равенство, са ония обърканите, които ако решат че вече са от другия пол, да имат законово и морално поощрение от обществото, че могат да заемат новата длъжност, абстрахирайки се от угризенията си.

76

От 79

преди 5 години

Врабчо,Зададох ти въпрос, но ти пак се измъкна и тръгна да се караш с 81.Това те прави много съмнителен.

75

Врабче

преди 5 години

До 81Такъв тон ще говориш на твоите родители. Научи се на маниери и възпитание и как да се държиш с другите хора, глупачке. Възпитанието ти е под всякаква критика, сякаш не си възпитавана от родителите ти,а си възпитавана от улицата. НЕ си единствената и НЕ си мисли,че цял свят се върти около тебе.

74

Врабче

преди 5 години

До 81Погледни се в огледалото и си виж твоята злобна и грозна физиономия, феминистке. Огледалото може би те ти посочи, че ти си отпадъкът.

73

Врабче

преди 5 години

До До пилешкия отпадъкДали съм ***, не знам, но твоя безсилен и злобен коментар показва, че отпадъкът си ти!И моля те, недей да налагаш скапаното си безплодно мнение. Обществото не е длъжно да търпи " различни" психичноболни *** като теб.

72

Ели

преди 5 години

Не е истина: "на въпроса как биха използвали своята собствена сила и влиянието си като евентуален посланик за осъществяването на положителни промени".Не е истина!Убедена съм, че отговорът според подобни ИНИЦИАТИВИ,да родя 3 деца на съпругът си, да готвя, да се грижа за дома, да създам топлина и уют в семейството - ще бъдат грешни.

71

Анонимен

преди 5 години

До Врабче 74При мен всичко си е наред, макар че е само едно. Засега.А ти не се хващай за думата и не се измъквай. Кажи си честно на колко години си и колко деца имаш?

70

Анонимен

преди 5 години

До 60 ти си селянката издигнала се до еврокомисарка Габриел заради задните си части и оня френски обратен знаем ви жените какви сте

69

Врабче

преди 5 години

До Анонимен 71" Ще имам деца, ама друг път "Кофти. Жалко за тебе, самата. Ще си кукуваш сама, употребена и изостанала...

68

Врабче

преди 5 години

До Анонимен 73" България и човешки права в едно изречение изглежда като свиння и шампанско на една маса!"Под " човешки права" имаш предвид свободията и наглостта на бездетните ку.ч.ки феминистките ли? България е добра страна, жалко, че такива феминизирани *** живеят в нея. България не е *** , да знаеш, прасе!

67

До 49

преди 5 години

Много жени се продават на малко мутри с пари сред който може да са *** сестра ти секретарката келнерката и тнт твоето са глупости .Всяка втора жена е силиконена елитна.... а бедния безработен бг мъж остава недокоснал нито една жена на 70 80 и емигрира за чужда заплата и жена

66

Врабче

преди 5 години

До Врабчо," Я си кажи ти колко врабченца си измътило? "Мъжките оплождат женските, а женските мътят. Така е при птиците, при хората е следното : мъжът опложда, а жената ражда. Ако при твоя случай е обратен - тогава лошо, много лошо!

65

Анонимен

преди 5 години

България и човешки права в едно изречение изглежда като свиння и шампанско на една маса!

64

Анонимен

преди 5 години

Тази да не иска заплата колкото зеления чорап. Ако е така, редно е да намалят на чорапа заплата. Той без това никога не е изкарвал легално 5 цифрена сума. В тази си форма президентската институция е институция на безработните. Никакъв смисъл няма от нея. Харчат се едни пари за издържане на хора, от които нищо не зависи.

63

Врабчо,

преди 5 години

Я си кажи ти колко врабченца си измътило?

62

Врабче

преди 5 години

До 70Рускинята си ражда деца, и без мъжа й ( руснак ) да я поучава. защо ли? Защото е нормално за една жена( няма значение от каква народност) да бъде истинска и нежна жена, всеотдайна съпруга и грижовна майка на 1 или няколко деца. И тук НЕ става въпрос за пари и материално благополучие. Рускините ( а и не само те!) искат да имат децда. Жалкото е, че повечето българки НЕ искат да имат деца, а ако забременеят - веднага хапчето анти-бебе, а ако не стане- правят аборти! А не бива така повече!