59

Анонимен

преди 5 години

"имат ядрени ракети, а ние внасяме форверки от Китай..."...Цял свят внася фойерверки от Китай.

58

Анонимен

преди 5 години

Замислете се колко са назад в развитието щом СССР и НРБ отрекоха култа към личността още 50-те години, а там това е последен "писък" на мод.ата

57

Анонимен

преди 5 години

Има сума ти филми в днешно време за Северна Корея, включително и руски, които се гаврят с действителността в тоталитарната страна.Само тук ръпоните продължават да защитават ревностно онзи режим. Гледах един руски документален филм за КНДР и там буквално се подиграваха на жената, която ги развеждаше и им обясняваше с изкуствен патос за "вожда и учителя".

56

Анонимен

преди 5 години

Представям си как въздишащите по Северна Корея се събуждат всяка сутрин в бетонното мъртвило с празни булеварди от задължителната сутрешна траурна песен за смъртта на вечния вожд Ким Ир Сен от високоговорителите. И от това има видеа, зловещо е. И знаят, че даже само кажат името на Ким без нашият велик маршал животът на цялото им семейство е застрашен. И че това ще е завинаги. И няма как да избягат от там. И не могат нито да се напият, нито да теглят една псувня.

55

Анонимен

преди 5 години

креативна и интересна за чужденците...Казва се черен туризъм. Да ходиш да гледаш бедствия, гета или, както в случая със Северна Корея, затворници. Интересна е не защото е креативна, а точно защото е крайно некреативна. Политическо пътуване назад във времето на източния блок и екзотична азиатска лудост като допълнение. Съществената разлика между българската и тамошната ситуация е, че от първата можеш да избягаш.

54

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКлиповете в ютюб са от западни туристи, и коментарите са техни, вече там може да се снима почти навсякъде. Хората живеят съвсем нормално, много по-добре отколкото в България. Северна Корея е световен фактор с който дори САЩ се съобразяват и се отнасят с респект и уважение, докато с България се подиграсват и я третират като васал.

53

Анонимен

преди 5 години

Като е толкова лошо там, защо пишете все за Пхенян? Напишете нещо за Сомалия; там хубаво ли е? Какво стана с освободтителната война там? Победи ли демокрацията? Пълно затъмнение. Корея та Корея...

52

Анонимен

преди 5 години

Има много клипове в ютюб, вече може да се снима, има и много отзиви от западни туристи. Хората там живеят съвсем нормално...Само че всички клипове са от Пхенян и един град до него. Пхенянско гражданство се дава за особени заслуги към режима от поколения. От други регони (особено севера) материали няма. А в самия Пхенян има много, ама много малко хора. В началото и края на това видео има по един пълен блок, в останалите по лампите си личи, че най-много една трета от жилищата се обитават.

51

Анонимен

преди 5 години

И хрупат тревица . Хе ,хе . Много сте примитивни . Много сте плитки ,ей!

50

Анонимен

преди 5 години

НАПИШЕТЕ НЕЩО И ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ,ДЕ ! ИЛИ ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО ?

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен,,Хубавото е ,че ние сме по -добре от тях ,,Тц ! Ни сме ! Първи сме по смъртност в света .Даже и Конго е преди нас . И Лесото

48

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТО ГОЛЯМ СИ МАДУРКО ! АМИ ПРАВЯТ АВТОМОБИЛИ ,КАМИОНИ ,ТРАСТОРИ ,КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ ,МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ РАКЕТИ , ЛАПТОПИ ,СТОМАНА ,И НАЙ ВАЖНОТО . ВСЯКА ГОДИНА ,НАСЕЛЕНИЕТО НАПРАСТВА . МОГАТ, ПРАВЯТ ! А не като нас .Сичката пара ,в сФирката . МНОГО СИ ПРО-ЗД ! Напиши ,,автомобилостроене С К, ,чунким малко да излетят бръмбарите

47

Анонимен

преди 5 години

Сатаната е джендърка, хубавица. Цунка муци

46

Анонимен

преди 5 години

Хубавото е, че ние е сме по-добре от тях.

45

Сата НАТО

преди 5 години

Виждам, че ви харесва тоталитаризма и диктатурата - вкарайте в програмата на партията си курс към тоталитаризъм и диктатура. Народът може да гласува за вас. Обещайте им ядрени реактори, междуконтинентални ракети, ремонт на Бузлуджа, възстановяване на мавзолея. Току-виж сте спечелили избори.

44

Анонимен

преди 5 години

Що демократизиранни държави като Либия и Ирак не са интересни за медиите, а все за коммунистическите се пише?Ние кво общо имаме със Северна Кореа?Питам?!

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45До сега южнокорейците им даваха социални помощи на севернокорейците.Като им спряха манджата и ония почнаха да размахват ракети.

42

Сата НАТО

преди 5 години

проузвеждат дори автомобили няколко вида, и таблет и смартфон собсвена марка имат. А България - лютеница-Произвеждайте и вие автомобили, бе!Произвеждайте таблет и смартфон!Един милион русофили сте - съберете се и произвеждайте! Не произвеждайте лютеница, произвеждайте смартфони, продавайте ги и печелете. Смартфони сега не е забранено да се произвеждат.

41

Сата НАТО

преди 5 години

Постройте и вие АЕЦ и ядрени ракети, кой ви е спрял? Само че НЕ С МОИТЕ ДАНЪЦИ !

40

Анонимен

преди 5 години

Много съм впечатлен че произвеждат атомни реактори-можете ли да ми кажете какъв модел и каква марка?Аз съм любознателен човек.Интересувам се от различни технологии..Не само ти си впечатлен, и САЩ са впечатлени, а Тръмп ходи да се умилква на другарят Ун.