6

Анонимен

преди 5 години

Време е да се успокои тая никому неизвестна бабишкерка - натрапчива от комунистическата "власт" псевдо актриса....

5

ПроСоТо

преди 5 години

ама верно не е кой знае каква "гениалност"!..Просто е имала късмет да попадне сред други,много по-голями от нея "звезди" и тя просто е повлекла част от тяхната слава със себе си..Това е..Но:-При всичкото ми уважение към нея,аз НЕ бих отишъл да я гледам СЕГА!..Старостта е много НЕЛИЦЕПРИЯТНО нещо,а при нея просто е отблъскващо ВИЗУАЛНО..Обаче некои люде,родени с "природни антидепресанти",немат спирка..Досаждайки на другите до последния си дъх..

4

Анонимен

преди 5 години

Стоянка Мутафова и извън сцената си има комична физиономия. От малка. :)Да се чудиш как я е сътворил Господ такава... Ама, пък 97... :)Няма Джордж Буш, няма Джералд Форд, няма Джими Картър... Е, засега Кърк Дъглас я "бие", ама знае ли се.

3

Анонимен

преди 5 години

Стоянка Мутафова ще отбележи "70 години на сцена";Първата й (роля) е още от 1945 г., когато играе прислужница в пиеса на Молиер.2019 1945 = 74Аз ли не мога да смятам, или ...

2

Българин

преди 5 години

Каква "кралица" е тази посредственост? И не се ли насити на пари и облаги? Стана за смях. А за творението и' Муки по-добре да не говорим!

1

Анонимен

преди 5 години

незнам какво е възхваляват , но не есупер актриса! има къде по заслужили от нея и талантливи - да речем татяна лолова е хиляди пъти по - по !!!