26

firebg

преди 5 години

Дано да се възстанови бързо!

25

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на всички в коментарите, които политизират подобни новини, присмиват се на човешкото нещастие или злорадстват, една вечна, експлозивна, жестока, болезнена, ежедневна, хронична, повтаряща се поне по 4-5 пъти, диария до края на живота им.

24

Врабче

преди 5 години

Милото детенце! Дано да оцелее и да оздравее! Нека и двамата родители на детенцето - бащата и майката да имат крепки сили!Полицията да задържи и изпрати в затвора виновникът з атази злополука- проклет мюсюлманин- вероятно чеченец, авганистанец или пакистанец!

23

Анонимен

преди 5 години

Аз се радвам много - малкото човече ще живее! Утре цялата страна ще му бъде майка! А кой колкото и да демонстрира пред Работодателя зверската си омраза, вече не може и да ме ядоса. Аз съм им отворил файл и в Деня Х ще реват и пищят!И друго - руската медицина има върховни постижения. Не напразно в САЩ има цели руски клиники, например "Филатов" в NY. В България днес имаме великолепни лекари, но са в малко заведения и, за съжаление, в някои области съвсем липсват. Почти всички са от старата школа!

22

Пипи

преди 5 години

Да е живо и здраво, да се радва на живота. Поздрави за спасителите и лекарите, които са го върнали към живота.

21

Анонимен

преди 5 години

Браво в Русия има много свестни лекари бpаво на лекарите истински професионалисти, а Тиквата един здравен министър не може да назначи за лекарите му да не говорим.

20

Анонимен

преди 5 години

Путин го прати в "Рая", а то се върна в Ада - руския Гулаг !

19

Анонимен

преди 5 години

Браво !Ще оживее, въпреки Путин !

18

аз

преди 5 години

браво на лекарите!

17

Гледна точка

преди 5 години

Браво на докторите не като нашитеСпоред вас, всичко наше е лошо и ***, а всичко руско е за пример. И в България има доктори на световно ниво!Ваня просто е имал дни, това е! Има хора в моргата ги хвърлят и оживяват и други върху които "работят" светила и умират! Препоръчвам ви за да не се озлобявате към България още повече, да отидете да живеете във вашият рай и да не ни дишате въздуха

16

Анонимен

преди 5 години

Ах, тези низки, долни и подли температури!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Оцеляването на това бебе е просто чудо.

14

море

преди 5 години

...повече от 30 часа под развалините при ниЗки температури, достигащи през нощта до минус 27 градуса.сИрЬОзно?!

13

до 11;

преди 5 години

Дано детенцето оздравее !!! А тоя ,11, да го попитам : В Кравария кой управлява -Рижко или ЦРУ ? И ако смята,че е Рижко ,как така НЯКОЙ чат-пат стреля и убива американски президенти-я в Далас ,я в някой театър ? А ,краварче?

12

Анонимен

преди 5 години

Влизам всеки ден в руски сайтове и чета коментари... в Русия го плюят Путин и с право.

11

Анонимен

преди 5 години

За това, че губи войната в Русия е виновен лично Хитлер. От ефрейтор толкова.А Сталин е бил толкова бездарен, че е можел много бързо да отблъсне немците, след като поради глупостта на Хитлер ги хваща зима неподготвени в Русия без зимни дрехи, но е бил *** и той, та войната се е проточила.

10

Анонимен

преди 5 години

Веднага си личи, че тук троловете дето хвалят офицера от КГБ не знаят руски и не знаят нищо за Русия.КГБ мафията управлява в Русия, но няма да е завинаги. На народа му е писнало. Пари има само за тези покрай Путин, всички други са гладни.

9

Анонимен

преди 5 години

Десетмесечният Иван е дошъл в съзнание днес. Днес в православна Русия е Рождество Христово.Днес в България е Ивановден.

8

Анонимен

преди 5 години

А другите 39? Кръвта им не е изсъхнала по ръцете на злодея Путин.

7

Анонимен

преди 5 години

Абе стига сте го хвалили този Путин.Взривът беше много навреме за него, в Москва точно започна да има масови натравяния а деца в детски градини от некачествена храна, и веднага се случи този взрив. В руските чатове се коментира, че няма как да се случи този взрив без да е имало бомба. Отделно винаги, когато му потрябва на чекиста в Русия се случва нещо лошо. Ако знаете как го псуват в руските коментари. Защото няма как да блокират коментарите в ютуб. На руснаците им е писнало от този и кликата.