14

Turko

преди 5 години

Нашите *** с промити мозъци заслужават и разбират само от дебела тояга.Аз като натурален турчин стоя далеч простолюдието.Всеки турчин ако мислеше като мен днес Европа и Балканите щяха да са приказка.Този младеж вместо да учи нашите простаци му промили мозъка.Лапето няма вина че е попаднал между диваци и прости индивиди.

13

дуxaл съм на Станише

преди 5 години

Да ви се похваля правил съм cвиpкa на Станишев! В централата на БСП повечето cмe гeйoве и често си правим мъжки opгии!

12

Adolf Eichmann

преди 5 години

До 10. Не очаквай да видиш някаво възраждане от ИРА поради 2 причини. 1) След 9/11 парите от Америка бяха спряни от самите янки по обясними причини и 2) Постигнаха някакво приемливо споразумение с англичаните за Ирландия което между другото е голям проблем за Брексит понеже граница между Ирлания и С. Ирландия няма и те не искат да слагат такава след Брексит - тва може да се окаже разковничето британците да останат в съюза до някаква степен....

11

Додо

преди 5 години

Нямам нищо против мюсюлманите, но да си седят в държавите, а напусналите ги да си се прибират! Тяхната религия няма място в земите на Бялата раса и Християнската цивилизация.

10

Кеф

преди 5 години

Либералният модел претърпя пълно фиаско.Но така или иначе с човечеството е свършено!

9

Наблюдател

преди 5 години

Чак сега родителите се оплакват , щото са надушили че могат да изкарат пари от тая работа . и те наистина ще направят пачка , от ей тъй на . Без да се напъват много -много . Обиди ,расова, религиозна и сек/суална травма са изключително високо платени в УК . Като пример; Големия общински "коптор" населен с не/гри и араби който горя в Лондон преди около 1-2 години донесе на на няколко от обитателите си по 130 хил лири , въпреки че имаше големи съмнения че самите те са си го причинили .

8

Анонимен

преди 5 години

Цялата им държава е някакъв колониален майймунарник със същества от гза на географията, но са дали права на всякакви килимни поговци и палмови демократи. Тоя е някакъв аматьор дето един еритрол не няма да може да нитрира. След Брекзита да видим ИРА-истински дали ще се възродят, но нямат живец за атаки. Те никога не са взривили детска градина, за да покажат непуткински тероризъм.

7

Диабло

преди 5 години

Малкото куче, е също толкова куче колкото и голямото, просто още не достатъчно заякнало за да Хапе.!.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Лондонските терористи не ме интересуват.Интересува ме докога държава тук ще защитава ромските терористи, които грабят, изнасилват, бият и убиват българите !?

5

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюАми нали те си ги създават и после пак те се борят срещу тях!

4

Анонимен

преди 5 години

Малкия ще отмъсти за тормоза. С детонатор и пластичен тнт ще търси възмездие пред парламента.

3

бай ганю

преди 5 години

най добрите служби в света си знаят работата,в страната на шерлок холмс няма случайни неща всичко се доказва и е аргументираносъс сигурност има нещо което им е дало повод да го разпитат бащата да не се прави на света вода

2

Анонимен

преди 5 години

Използваше се повода,че сегашните управляващи уж се борят с тероризма и координираха действията си с руснаците,но много невинни хора пострадаха,включително и европейци! Преследваха се и се мачкаха масово хора и заради свободното им мислене!

1

an

преди 5 години

Нали не искат българи