49

BG

преди 5 години

До всички вас - хора, които цял живот чакат от някого заплата. Тези хора са създали нещо със своите ръце, кръв и пот. Но вие сте прости и завистливи и не разбирате как и вие сте имали шанс за нещо свое, но червената напаст - Бойко и компания никога няма да ви позволят!

48

Анонимен

преди 5 години

В тиквено време живеем , дано мине скоро сезона на тиквите

47

Хахахааааа.

преди 5 години

От Монопола, пак ше протестират!Абе.... ПАРИТЕ Н"ГИ БИЛИ МАЛКО....!ПРЕЗИДЕНТА, ОБАЧЕ..... ТАРИКАТСКИН"ГИ ИЗБЕГАЛ..... ХАХАХААААААКурвелката..... СЪЩО!!!!!

46

Колев

преди 5 години

Тези вандали трябва да бъдат смазани още сега, в зародиш!

45

Анонимен

преди 5 години

"Безкрайно разочаровани сме от президентската институция"Неправилен подход първо се минава пред централата на БСП тогава се говори с президента как си представяте президента да ви подкрепи бе съгласието на БСП.

44

:)))

преди 5 години

отчаяни хора в страната няма, иначе доста протести и летящи камъни щеше да има ...

43

Анонимен

преди 5 години

Какви жълти жилетки са тия пундяци и мошеници. Тия са си чиста проба кафяви жилетки.

42

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно олигархичен протест на енергийни олигарси и монополисти кръстени превозвачи и на изнудени със заплахи за уволнение да стачкуват за тях работници класика в жанра и естествено имената им са в тайна и още преди протеста вече знаят колко ще са точно защото ще са всички от определени фирми и бройката работници се знае аман от *** не неофашиста плутократ измамник Тръмп.

41

Анонимен

преди 5 години

До 28САМО РАЯТА СИ ТРАЕ...--а раята как да протестира срещу тези, които организират протестите , т.е. срещу неуправляващите ?тия безинджийски псевдо протести са някакъв абсурд - енергийната мафия организирала протест срещу себе си.за кво го правят, като ако хипотетично отидат на избори и ако хипотетично спечели антибългарската /пропутинска - бсп+батака+дпс+воля+дудак+дългия/ групировка - накъде ше я подкарат, към азия ли ? опасен експеримент !

40

Камен

преди 5 години

- И защо ще участват 400 000 в протеста?! Ще извиете ръцете на работниците си да стачкуват - нали, наглеци?!

39

Василев

преди 5 години

Бойко Борисов има инстинкт на хищник, усеща кои са силните на деня и кои корпорации и монополи диктуват пазара на енергийни суровини в България, даже има охранителна фирма в Лукойл!!!Бати Бойко ще разчисти за пореден път пазара на горивата, защото печалбата трябва да тече само в еврейски ръце, банки и корпорации, но не и в български!!!Бати Бойко е слуга на евреите!!!Агент Ъривн Блумборф!ЦРУ!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Е ТОВА Е КОЙ СКАЧАЛ ПО ПЛОЩАДИ,КОЙ ПОЕМАЛ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ (ЦЕННОСТИ) НО ВЕЧЕ ДА НИ Е ЧЕСТИТО-НА ПЪРВО МЯСТО СМЕ В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ.ЗАТОВА БЛАГОДАРИМ ТИ БОЙКО,ЕВАЛА ТИ ПРАВИМ ТИКВО И СЕ МОЛИМ И ТИ ДАНО ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ ТАЯ СТАТИСТИКА И ДА ОТИДЕШ И ТИ ТАМ ДЕТО НИКОЙ НЕ СЕ Е ВЪРНАЛ

37

До 17

преди 5 години

Тоя 17 с перфектната държава изби рибата! Кога си роден ти бе мочко и кое му беше перфектно на режима на тока ,зъзненето в тъмното Знаеш ли от средата на 80те как се гледаха деца и как се оцеляваше с дефицита НА ВСИЧКО.Защо водача на ,,перфекноста" го обяви за недоносче? Защо беше обявен този мораториум? Защото само със заеми и реекспорт не може да си перфектен.И аз бях много перфектен като взех ,,младоженския" Ама като свърши ,вече не бях.....Само сиренцето в капана е безплатно мойто момче.

36

Анонимен

преди 5 години

На сайта на това сдружение не пише, кои са тези, които членуват в него.Защо се криете?

35

Анонимен

преди 5 години

До 36Дали има ,,беден" търговец на горива и как се влиза в този бизнес?-с благословията на масквА , а значи с разшението на анклава в бургас !

34

Инвалид

преди 5 години

Ти инвалид ли си или обикновен т.р.о.л ? Кое е спряно бе юнак ? Явно не си инвалид и нищо не си разбрал за добавките.Аман от пишлигари и фалшиви защитници.По добре се поинтересувай за пенсиите на фалшивите инвалиди

33

Анонимен

преди 5 години

Учим с е на простотии

32

Анонимен

преди 5 години

То изобщо не е за започване на бизнес в тая държава. Постоянно променящи се правила.

31

Анонимен

преди 5 години

Дали има ,,беден" търговец на горива и как се влиза в този бизнес? Сега да очакваме и олигарсите да му дръпнат един протест че им се пречи на ,,законният бизнес"

30

Анонимен

преди 5 години

Дребните собственици могат да се регистрират в кооперация на фирмите ЕТ-регистрацията е безплатна и на база броя колонки да си разпределят сумата .Иначе всеки ще си търгува спокойно .Най добре е да се консултират с юрист.