37

Като за суджука

преди 5 години

Та колко милиона похарчи ТОЙ в края на годината? Онези, около Коледа! Казвам ТОЙ, щото никой в ГЕРБ, не смее да пръ**e даже без НЕГОВОТО разрешение!

36

Тинев

преди 5 години

САМООПРЕДЕЛИЛИТЕ се като политици, през последните години мошеници, вкупом трябва да изритаме на бунището!И то наистина.П.П.А познайте / АМА ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ / дали някой не е прибарал някоя пачка от тази далавера?

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБаце, опозицията я няма от момента, в който Костов събори мавзолея. Аз тогава очаквах как БСП ще строи червените бабички и ще направят жива верига, ама те явно и за това не ставаха. Да е би нещо да се е променило оттогава? Не. Няма никаква опозиция в България, не се залъгвай.

34

Анонимен

преди 5 години

В една съседна медия един *** направи грешката да се изцепи и да пита "Какво не ви харесва бе, нали бойко веднага иска оставки?" и не можа да понесе отговора - "работата на премиера не е да уволнява некадърните, а да не ги назначава".Гарантирано от герп.

33

ПроСоТо

преди 5 години

не ви или стана ясно,че претъпите гробари от "Боко Харем" не стават за нищо?!?!Каквото и да подемат,то завършва с..ОСТАВКИ!Защо?..ами.."Гледай в корена!".."РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА!"-народна мъдрост..

32

Пелтек

преди 5 години

Не ги разбирам много. Ама системата, която сме купили и малоумният уеб-сайт който са разработили върху него са две различни неща :)

31

Бля бля

преди 5 години

Господа никой не обръща вним на следният факт!!Тази фирма е изградила системите в Австр Унгария..там работят перфектно,Защо???ами договора е такъв--не им търсят комисион и им режат глава при гафове!!!А при нас..дайте бакшиш половината 90 млн и ако стане,ок.ако ли не глоби няма,вече сте се отчели!! То и шрабаг така строят у нас..а иначе в страните без комисион!!а да имаше в дог 2% дневна неустойка..сист щеше да лети!!ама не..Гръб си взеха кеша

30

Голям смях

преди 5 години

Нищо не работело в държавата!? Не е вярно. Корупцията, кражбите и простотията на герберастките калинки, работят безупречно и без прекъсване.

29

Анонимен

преди 5 години

Опозицията защо спи?Мая Манолова защо спи и не защити обществения интерес като осъди в Страсбург антибългарската хунта узурпирала незаконно властта?

28

Анонимен

преди 5 години

Всичките тиквеници да изчезват вкупом,че ни писна вече!

27

Анонимен

преди 5 години

Очакванията бяха, че няма да горят само слабите предпазители. Истинските безотговорници още наглеят по телевизорите.

26

До 18

преди 5 години

Викащия, защо си мислиш, че една допирателна до град София е хорда, а не тангента?

25

Анонимен

преди 5 години

Оставки на всики. Не само АПИ.ГРОБ да се измита.

24

Анонимен

преди 5 години

Колеги, електронната винетка изтощава ли акумулатора и ако да как да я изключвам вечерно време поне?

23

Мноо си тъп Сашеееее

преди 5 години

С една елементарна система за електронни винетки омазаха пейзажа. Представете си ако въведат електронното гласуване какво ще стане. Калинки-малинки, ползвайте чуждия опит като сте "остри".

22

Анонимен

преди 5 години

ХОРАТА НЕГОДУВАТ, А НЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ.ОСОБЕНО ОНЕЗИ 300 000 ИЗБИРАТЕЛИ СЪС НАСИТЕН ТЕН, КОИТО ЦВЪКАЛОТО СИ НАПАЗАРУВА ЗА ИЗБОРИТЕ.

21

Анонимен

преди 5 години

На снимката - Тиква и тиквеници.

20

Вия жалки душички...

преди 5 години

Чета по форумите хората негодуват срещу управлението на ГЕРБ?! а кой тогава гласува за тях?кой ги избира за да вършат тези безобразия и подигравки с народа!?!?!?

19

Анонимен

преди 5 години

Господи, толкова ли е грешен българският народ, че все простаци му пращаш за управници?Прости ни Господи, и направи така, че да дойдат нормални политици начело на държавата ни.

18

Анонимен

преди 5 години

ЗА НИВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО - НАЧАЛНОТО, СРЕДНОТО И ВИСШЕТО, МОЖЕ ДА СЕ СЪДИ ПО УПОТРЕБАТА НА ДУМАТА ТАНГЕНТА ЗА ОНАЗИ МАГИСТРАЛА В СОФИЯ.КАКТО И ДА Я ГЛЕДАШ, ПО ПРАВИЛАТА НА НАЧАЛНАТА ГЕОМЕТРИЯ, ТОВА Е ХОРДА, Т.Е. ПРАВА, КОЯТО СВЪРЗВА ДВЕ ТОЧКи НА ЕДНА ОКРЪЖНОСТ.ТАНГЕНТАТА Е ДОПИРАТЕЛБНА ДО ОКРЪЖНОСТТА.ТАКА ЛИ Е Г-ДА ИНЖЕНЕРИ? ТАКА Е!