50

Анонимен

преди 5 години

До ЪперкътНяма нужда да изливаш омразата и злобата си тук,това не ти е отдушник за излияние на греховни страсти,а новинарски сайт.

49

Анонимен

преди 5 години

До ЪперкътНикому никога зло не са сторили българите.Няма по-кротък и търпелив народ от българския,факт!И с толкова ,много научни и спортни постижения за толкова малка държава.Българите са били и в много по-тежки положения и са оцеляли,не бери грижа и не обиждай,а гледай себе си!

48

Анонимен

преди 5 години

До Ъдвайзър33 ! 53Я вземи го прочети стихотворението на Славейков. Хем местоименията бъркаш, хем му приписваш думи, които не е казвал.В крайна сметка си просто едно нещастно създание, което си избива купищата комплекси с високопарни коментари в подобни сайтове. *** си запали вечерния фас и лягай да спиш, турските сапунки минаха.

47

Анонимен

преди 5 години

Франция има 64 милиона население, което сега ще плати 15 милиарда щети на невинни хора с потрошена собственост и на държавата за разрухата на която я подложи армия от безработни. Това население ще плати със собствените си данъци тези загуби. Ние нямаме такова население, а и данъците ни са в пъти по-ниски от френските.

46

тонката

преди 5 години

Само ид.иот може да си представи че ГЕРБ ще изкарат цял мандат:):):):) Абе какво чакаме и не ги запукаме тези продажници от ГЕРБ ? Национален протест против издевателството на ГЕРБ спрямо Българския народ:):):):)

45

Анонимен

преди 5 години

историята ни учи че никоя държавна система не се е променила по мирен път.може да ви обясняват че трябва да сте горди и доволни от мирните преходи но те не променят нищо които ви яха ще го прави пак под друга форма.а французите имат богат опит в тая сфера.

44

Ъдвайзър33 !

преди 5 години

Както е известно-няма по-*** народ от вулгарите!По техен адрес преди около 150 г още великия поет,на когото е кръстен МЕГАцентрален площад в София,П.Р.Славейков възкликва в знаменитата си поема-"Не сте народ а ММЪРША,туй ще да кажа и с туй ще свърша!Народ за друго недостоен,освен за БОЛКИ,МЪКИ и ТЕГЛА". пп-Велик си бай Петко!Велик!!!

43

Ехехехех

преди 5 години

Герберите и мавзолей още малко, ще искат за Бойко.

42

Не на протестите

преди 5 години

Стига протести. Да направим Бойко пожизнен премиер и България ще е подсигурена за години на пред.

41

тонката

преди 5 години

Другари, и да протестирате, и да не протестирате, правителството така се о фе калва, че никой нормален няма да гласува за тях повече. Наздраве, другари! Герб в кло зета

40

Анонимен

преди 5 години

Е, какво знаем за френската революция в България?!

39

:

преди 5 години

Цялата статия е за да се омаловажават протестите, независимо дали този или други, доста долни *** са драскачите, но ще дойде и тяхното време.

38

V

преди 5 години

България няма значение .Тя можеше да е значима ,но сама се отказа от това ;) Затова сега ще гълта пушилката докато изчезне ;) Вече няма кво да задържи хората след отказа от суверенитет. Ко стана с тиквата ?Няма ли да го пита някой Кво е договарял с Макрон ??? Нали като дойде тук Макрон постоянно питаше за тир чурбаджистите :) Кво е договорил ??? Сега това е най важния въпрос ????

37

Василев

преди 5 години

България може да спечели от ядрената надпревара, има много запечатани уранови мини и сонди, които могат да се активират за отрицателно време!!!Ще продаваме и на руснаци и на американци уран!!!Агент Бен Харис!ЦРУ!!!

36

Деса Поетеса,поезия

преди 5 години

Жълти прашкиЖълти прашки сиромашкитръгнаха на бой юнашкизасилиха се като аслании се върнаха нac.рани!

35

Анонимен

преди 5 години

Ми те некадърниците и простаците освен да мачкат друго не могат. Така става като учиш за мутра. Не ти трябва ни математика ни езици. Те затова и в Брюксел си го знаят и всеки бяга като изоглавен щом се появи. Да не ги излигави. А като се качи на трибуната залата се изпразва.

34

до валери

преди 5 години

Сергей Станишев си изкара пълен мандат. През неговото управление пенсиите се вдигаха по 7% на година. Боко ни един мандат не изкара до края. И ако не бяха янките да му финансират Майдана от 2013-та и не бяха изборните делавери нямяше да има ни Борисов2 ни Борисов3. С много крадене вече може да купи всякакви избори.

33

Анонимен

преди 5 години

С протести икономика не се оправя. Напротив, пряките загуби от протестите на ж.ж. са вече десетки милиарди и те ще бъдат платени от народа. Дефицитът във френския бюджет тази година извънредно ще бъде над 3% защото за да се удоволетворят исканията на протестиращите парите ще дойдат от външни заеми. Тези заеми ще се плащат от децата на протестиращите. Така че вместо да се протестира трябва да се работи и печели за да има какво да се харчи. Това правят проспериращите народи като китайци и други.

32

Василев

преди 5 години

От свръх секретният отдел на ЦРУ, който се занимава с геостратегически сценарий и анализи, трябва да съобщим , че целта на жълтите жилетки беше да се ударят руските енергийни корпорации, като се разчиташе на навдигане и масово недоволство с една вълна от масови протести, да залеят и да ударят балканските страни!!!Животът е жесток!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

31

Жълт жартиер

преди 5 години

До ВасилевНилой не се е уплашил, нито от жилетките, нито от пернишките ***. Международните цени на петрола паднаха. На тях не им влияе нито ББ, нито Макрон. Като паднаха цените, протестите загубиха основание, а яхащите ги се изложиха. Чисто и пpoсто като къпан милиционер.