37

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Докато народа оскотява по строшените и течащи рейсове,китайците изпратиха сонда на луната и я изследват с автоматичен робот.....Ех българския мозък е изгорял и трябва да се подмени не само чипа но и цялата дънна платка на която има надпис made in USSR...за да можем да се справим с тези елементарни неща ще ни трябва нова дънна платка made in Taiwan....

36

Анонимен

преди 5 години

А защо да не пътуват хората с автобус, има линия, искат, платили са си - пътуват.

35

Анонимен

преди 5 години

охо, фирмата на която държавните институции не смееха да й вземат лиценза, че е на депутат от ГЕРБ ?

34

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До Бирено мечеЗа тия часове ще пресечеш Китай даже...

33

Анонимен

преди 5 години

Който твърди, че по празниците ще намери самолетен билет за 20 евро, значи е пълен ***! Те места не се намират за по 300-400 евро билет, камо ли за 20!

32

Анонимен

преди 5 години

Не пътувайте с "Юнион ивкони"!Тази фирма непрекъснато създава проблеми с автобусите си.Само за миналата година има няколко сакатлъка с тях.Те са опасни.

31

Анонимен

преди 5 години

Коментарите са българска работа. Сега ще изкарат хората виновни, че са се возили в рейс, а не в самолет. Ако тръгнат със самолет и самолета се развали, и не излита, ще има коментари, че е трябвало да тръгнат с ферибот през Гърция. Ако ферибота се развали, коментарите ще са,че е трябвало да си купят кола и с кола. Ако колата се развали, коментарите ще са, че трябвало да са с мотор. Ако мотора се развали, коментарите ще са,че трябвало с колело.Манаджии. Умира българинът да се яде с други българи.

30

Чоко

преди 5 години

Гърчат се защото са натоварили по 3-4 куфара с ядене. Тези хора, иначе, живеят много добре във Франция ама друго си е домашнярката и консервита на баба.В самолет излиза скъпо да прекараш роднот производство за да спестиш от храна за 3-4 дни.

29

тъпи българи

преди 5 години

самолетните двупосочни билети до Франция са 20 евро!!! Защо някой ще се гърчи с автобус? какъв е този мазохизъм??

28

Анонимен

преди 5 години

От Варна до Хамбург ми излиза по-евтино да пътувам със самолет отколкото с рейс. Полета е 2.5 часа. Предполагам че и до Франция е така. Тези или са някакви дето ги е страх да летят или не са добре с главния.

27

Да

преди 5 години

Да ама покриха фирма ивкони. За пореден път, пример спряха предаването на Валя Ахчиева за нарушения от фирмата и контролните органи.

26

Цонко

преди 5 години

До ГущераАбе днес авотбусите са направо слънце в сравнение с едно време. Спомням си веднъж, преди 89-та пътувахме с автобус от Видин до Плевен. Валеше дъжд и всички бяхме отворили чадъри вътре. Автобуса беше Чавдар, помните ги, дето двигателя беше отпред до шофьора, та като капак от двигателя пушеше ужасно и шофьора караше с отворени врати и духаше ужасно. Най-лошото е, че толкова бяхме свикнали с това, че никой дори не му направи впечатление камо ли да възроптае. Сега като се сетя, ужас!

25

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Българския народ е толкова оскотял,че пътува с рейсове на по 30 години.Дори в Африка обновиха автобусния парк.Пример в Мароко,Тунис,Алжир и др...А пък за малките рейсчета кито ги карат между села и градове....нямам думи......едни за ученици ала толкова неудобни седалки че ще си докараш ишиас.Шоферите дори слагат пластмасови столчета за да взимат повече пари от билети,пътниците ги яли кучета че мръзнат,студено течение от неизолирани прозорци,капе от тавана при всеки дъжд....мизерия бе

24

Анонимен

преди 5 години

Ха сега във Франция да ги посрещнат и "жълтите жилетки"

23

Коце кмета

преди 5 години

Юнион ивкони е най-измекярската фирма, аз в България гледам да ги избягвам, тия за Франция тръгнали? Друг е въпроса, че все пак са реагирали що-годе адекватно.

22

Анонимен

преди 5 години

Тук драма- НЯМА ! Мшина е,нормално е да се поверди.Какво да направят от фирмата,да им пратят чартърен самолет ли ? Еми хората са изпратили друг автобус,преди това повреденият е бил изтеглен до бензиностанция,където пътниците е можело да се нахранят на топло,тоалетни и т.н.Да не говорим,че климатичната обстановка е тежка и предполага забавяне.Нормален човек би се предположил за това,когато избира да пътува с автобус над 2000км.

21

Гашо

преди 5 години

Смятай щом пътуват с автобус що за хора са. Нормалните хора пътуват със самолет,то и билета е евтин за цяла Европа. Тия сигурно са от ***. Да студуват, хич не мой жал, хич да са връщат

20

Чоко

преди 5 години

Това са УСПЕЛИТЕ Българи в чужбина. Това да се лашкаш със здрав автобус до Франция е наказание а пък да се счупи, не ми се мисли. Пожелавам им следващата година да вдигнат стандарта и да се превозват с лоу кост сомпания за авиопревози.

19

69

преди 5 години

Тая за колко време смята, че може да дойде нов автобус от България?

18

Хах

преди 5 години

Имам "незабравими" изживявания с въпросната фирма при едно връщане от Германия. Бяха тръгнали 1 час по-рано от автогарата без да ме предупредят дори. Добре, че имах човек с кола и гонихме безумно рейса по аутобаните. Даже един калтак от шоферите почна да наглее и за малко да лапне шамарите. От тогава никога повече без самолет.