7

Бай Иван

преди 5 години

Този проблем се решава лесно. Общината вади 300-400 лева и пуска един допълнителен граждански договор с аптекаря. И с печалбата от лекарствата ще я докара до една средна заплата за страната.

6

Анонимен

преди 5 години

Не липсата на специалисти е причината.Липсата на мотивация- печалба е причината. В малките градчета няма хора, няма клиенти. В големите градове е аптека до аптека, зад гишето се бутат и настъпват 4-5 аптекарки, ама не отиват да работят в малките населени места.Цялата провинция е пред обезлюдяване.Обаче "независимата" медия Днес политугодно извърта инфото- нямало специалисти!?

5

Tangra

преди 5 години

Споко бе, като измрат болните, няма да има проблем. Герб така решават проблемите. Е да пратят агенцията дето изтреби домашните животни на хората, имат опит. Ще започнат и с останалите хорица.

4

Анонимен

преди 5 години

Да не се притесняват скоро и лекари няма да имат. В страната общо практикуващите лекари са намалели с 1/3 , а средната им възраст е само 60 години.

3

Анонимен

преди 5 години

Като гласуват за Бсп така им се пада. Ако Цецка Цачева беше станала Президент днес в Бобошево щеше да си имат поне четири аптеки.

2

Анонимен

преди 5 години

Марешки да отвори незабавно аптека в Бобошево, ама и той избяга от аптечния бизнес и се настани в политико-петролния бизнес.

1

Анонимен

преди 5 години

Така е при банкянския еднокнижен скот. Видими резултати.