32

Анонимен

преди 5 години

Най-добре Англия да си стои в Европа!Защо се цепят от колектива?

31

noFreeman

преди 5 години

смърт за еврогейския сбирщайн... още малки и ще сме свободни!!!

30

Анонимен

преди 5 години

До Какво донесе ЕСАаа, не колега. Бъркаш! Англия сама си докара мюсюлманите от бившите колонии. Колонизира половината свят пък после "кой ми ... в гащите".

29

be

преди 5 години

надвиха си на масрафа руснаците, взеха в канчето н адругия да гледат :))))))))

28

Nyakoy si

преди 5 години

ok

27

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

26

Какво донесе ЕС

преди 5 години

на Англия ?1) Мюсюлмански варварин за кмет на Лондом2) Милиони нагли, крадвиви, мързеливи чо_векоподовни от Африка, Азия и Близкия Изток3) Мизерия, безработица и износ на работни местаРазбира се че всички искат да останат в ЕС - само някакви си 70 % от населението (предимно бели) искат да напуснат ЕС - популисти, който не искат да споделят жените, дищерите си и 12 годишните си синове с горките "бежанци"Руски агенти - казвам ви аз !

25

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Това предсказание кое ще е най-важното събитие в Европа да не го е правила някоя врачка ?!Няма как в този динамичен свят да знаеш какво ще се случи утре, а да не говорим след година.Освен, ако не се изживяваш като Господ подобно на брюкселските бюрократи. Те вероятно могат да кажат какво ще се случи и след 10 години ... :)Техните верни слуги от медиите бързат да промиват мозъци и да тиражират поръченията на Брюксел.

24

лосион за вана от Ев

преди 5 години

Най-големите мизерници- които за 30 рубли са готови да продадат интереса на родината си- скачат като ужилени като ги изобличаи някой тях или техния евразийски господар

23

черен от нигерия

преди 5 години

Смях бате , голям смях ! Поданиците на най - бедната и мизерна държава в ЕС бистрят политиката на Англия и естествено Путин им е виновен !

22

Анонимен

преди 5 години

Популистите разчитат на глупостта на традиционните партии, които упорито не щат да проумеят , че имигрантите малко много станаха, както и на платените кремълски пропагандатори, които в суматохата се опитват да забият клин в единството на ЕС. Но когато традиционните партии осъзнаят грешката си, популистите ще изчезнат, както и руските ***, защото рублата вече много ще се е обезценила.

21

муспи

преди 5 години

Доколкото се разбира от статията, популистите нямат никакви шансове след като никоя десница не се и сеща че Европа е заляна от диваци.

20

Анонимен

преди 5 години

Вие сте продажна медия! Как може да цитиране DW, BBC, CNN и прочие махленски медии без грам репутация и разпространяващи фалшиви новини, при положение, че руската държавна тв е единствената изцяло обективна медия, която казва цялата истина и няма грам лъжа и измама при нея!

19

Анонимен

преди 5 години

"Популизмът печели терен навсякъде в Европа"Според Брюкселските управници трябва да се осланяме на Истанбулската конвенция, Джендърската идеология, Новоговорът свързан последните две, Фината корупция, алкохолните блянове, послушанието пред САЩ и да подкрепяме оня 1% да не би да обеднее! Тази Европа, която искате да продължи така като сега няма да издържи повече от 2 години. Европа на застоя и празните приказки. Еропа движеща се по инерция.

18

Да живее ПКК!

преди 5 години

До СмяхАми тогава му звънни на бай Дончо да ги уволни тия некадърници от Стратфорт и да те назначи на тази длъжност! Явно ти тия работи ги разбираш много по-добре от американците. Все пак си един от безкрайно интелигентните и безкрайно умно-красиви българи!

17

А бе

преди 5 години

До СмяхОстави го тоя протурски разбирач!Турската армия е страшна сила,ама само за Балканите и Близкия изток.Верно,германската армия го закъса и се изпеде.асти,ама ако мобилизират руските преселници,дето знаят как да се бият,аскера няма да свари да бяга!

16

V

преди 5 години

Кво бъдеще на ЕС ? Пари ще се печелят все по трудно.На запад свикнаха с огромните разходи ,а сега идва реалния свят .Не може вече да се плащат минионерски заплати ,скъпи и нерентабилни виши кетапи за държавни хранилки ,да се развива земеделие от селски тип ,а не от фермерски .КОЙ ЩЕ НАПРАВИ НЕОБХОДИМИТЕ РЕФОРМИ ??? Няма кой .Ама има кой да вземе дупитатските заплати ;) Виртоалния свят е не по малко скъп от реалния ,особено ако се прави от държавни поръчки без пазарни принципи ;)

15

Смях

преди 5 години

До Да живее ПКК!Този директор да си изгори дипломата, неслучайно в последно време американците са пълни некадърници в геостратегическо отношение. Нали осъзнаваш, че Франция и Англия имат ядрени бомби, а Аскера няма? Иначе за немската армия съм съгласен, че е в окояно състояние, но чак за един следобед да падне Германия от турската армия??? Само дрогиран кравар може да го каже това!

14

Рубладжия

преди 5 години

*** радев , ми обеща повишение на пенсията предизборно ако гласувам за него ! До КОГА бе твойто фалшиво *** и ***

13

Анонимен

преди 5 години

Страх ме е, че след погромите и палежите на жълтите жилетки, Шанз Елизе изглежда по-добре от Графа след ремонт.