49

Анонимен

преди 5 години

Той беше от хората, които не споделяха, таяха в себе си какво им тежи, тъгата си..............да,бе, да ! точно той си казваше по всички реалитита на ТВ всичко,което мисли за живота и хората. и още нещо : ...А когато душата е тъжна и тялото се разболява", - ама неговият чер дроб не се разболя от тъга . ........както баташов...както чочо...

48

Анонимен

преди 5 години

Мир на душата му и Господ да дава сили на близките му

47

ОНЗИ

преди 5 години

СБОГОМ ИВАНЕ !!!! Твоята ПОЧТЕНОСТ ПРЯМОСТ ЧОВЕЧНОСТ ГРАЖДАНСКА ИЗВИСЕНОСТ БЯХА ЕМБЛЕМАТИЧНИ !!!! ПОЧИВАЙ В МИР!!! ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ !!!!

46

Минка

преди 5 години

До ...Разбрахме,де си бил.Не ни пурликувай по няколко пъти глупостите си.

45

!!

преди 5 години

Ласкин беше актьор,но голям актьор никога не е бил !!!беше алкохолик,както Чочо..ама какъв невероятен човек бил..ами да си беше останал невероятен човек ,но без пукница и щеше да е жив и здрав !!!

44

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

толко сме се зациклили в мрънкането си, че освен да си създаваме мъченици, друго не правиме. кви ролеви модели, кви герои на днешния ден - ей го на всички им е по лесно да им е мъчничко, и въртешно да ги боли к-рац а по социалните медии да са едни загрижени. щото да редиш 300 думи в интернета не е като да идеш да питаш някой "как си". дали ше е пиянка, баир будала, поредния геврекаджия или ритни топковец, как балдиса някой дето са го дали по телевизията, всички са на помен с чужда пита.

43

Анонимен

преди 5 години

До Лека му пръстАми той си е пълнолетен - какво реално могат да направят освен това да му пилят на главата да спре. И тогава почва криенео на бутилки и т.н. Преживял съм този ужас с близък човек. Не може вината да се прехвърля върху други.

42

Лека му пръст

преди 5 години

краят му беше предизвестен.Само едно не мога да разбера,защо любимата му жена и другите близки допуснаха да се стигне до това.

41

Анонимен

преди 5 години

няма оправдание за алкохолиците! няма!явно не знаете как тормозят близките си! да виждаш и търпиш НЕСПИРАЩИ ПИЯНСКИ ОРГИИ. за съжаление са близките.разберете го!

40

Анонимен

преди 5 години

Алкохолът не прощава.Поредно потвърждение.Жалко

39

Анонимен

преди 5 години

Очевидно България има нужда от герои. От примери за следване...Ласкин, мир на праха му, заради децата ни, не бива да бъде героизиран и преекспониран...

38

Bg izmet

преди 5 години

А МУТАФЧИЕВ В КОЯ ЦЬРКВА ИЛИ ДЖАМИЯ

37

От 37

преди 5 години

Вярно е, че артистите достигат с играта си и с поведението си до много хора, поради което могат да отправят своите послония, които да са са полза за мнозина. Обикновин човек също може да даде своя пример на останалите. Бог да прости Иван Ласкин.

36

ДО 37

преди 5 години

Нищо от това което съм написал, не е стигнало да същността ти.Публичността ти, за тези с които имаш контакт е едно, но тези, които са общностно известни е друго. Под общност се има в предвид всички, които могат да усетят емоцията на актьора в дълбочина, на база сходен мироглед, общностни светоусещания и дори език, етнос, народност.Такива като теб, може би се заблуждават, че ако Ботев не бе лудетина, щеше да напише и романи подобно на Достоевски.

35

Анонимен

преди 5 години

Питам аз, защо Господ прибира при себе си добрите? Ти пък що реши, че Господ го е прибрал?

34

Анонимен

преди 5 години

До 34 Непубличните личности също са личноси. Ще се радвам повече хора да споделя, че не пият и пушат. Аз не пия. Сигурен съм, че ако Иван Ласкин беше жив бе се зарадва на признание от някой, че е спрял да пие. Всеки е "публична личност" в собствения му живот и обкръжение.

33

От "до 30"

преди 5 години

Съдбата на пиещите е в техните ръце. За бога братя, не пийте или пийте малко. А статията е за поклонението на Иван Ласкин. Бог да прости тази добра, артистична душа.

32

Анонимен

преди 5 години

Приветствам тези, за които творчеството и личността му, не са интересни, но от житейската му трагедия вадят изводи за поддържане на материалното си тяло. Моля обаче, не замърсявайте публичното пространство с житейския си избор, на здрави, но не достигнали нивото на публична личност, с макар и с кратък, но ярък житейски път, за останалите от общността индивиди. Наслаждавайте се на равни и устойчиви морални индивиди, приемливи за Вас като ярки актьори, но не налагайте на останалите Вашето мнение

31

Анонимен

преди 5 години

Пушенето трябва да се забрани с твърда ръка, но за съжаление на властта популизма и е повече.

30

Воля е нужна

преди 5 години

На българина ,да мисли по вече за здравето си ,за безопасността си,да бъде по отговорен! Мисли Българино ,това което Ти можеш да направиш за себе си! Спрете тези цигари тях също трябва да забранят! Воля,борба и самоуважение!