13

ззз

преди 5 години

до ДНЕС.БГ"Уважаеми" , защо нищо не пишете за либийския танкер отвлечен от Бургас със съдействието на "морака администрация" и "гранична полиция" , въпреки две решения на съда, последното на ВАС!Б-я ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО е "ПИРАТСКА ДЪРЖАВА" и дефакто в монента сме в морска ВОЙНА с Либия!Официално има заповед ВСЕКИ български кораб в Либийски териториални води да бъде арестуван!Проблемът в момента се разглежда в ООН и се очертава да е скандалът на столетието за Б-я, а ДЕНЕС.БГ мълчи като мишки!

12

Анонимен

преди 5 години

Ударите срещу Обединеното Кралство предизвикани от Брекзита тепърва предстоят. Британците ще разберат каква глупост са направили чак когато най-голямата им гордост през последните столетия британския паунд се срине. За 2.5 години след референдума за Брекзит паунда загуби 30% от стойността си а това е обедняване на всички британци с 30%. При твърд Брекзит се очакват още 25% спад на паунда. Брекзита става все по-скъпо начинание особено за брит. пенсионери които гласуваха за него за големи пенсии.

11

Анонимен

преди 5 години

Болният човек от ЕС напуска, но сътресенията не са за ЕС а за болния човек и тези сътресения ще продължават да нарастват с времето. Противно на очакванията от Москва че болния човек ще зарази целия съюз и той ще се разпадне под ефекта на доминото се случва обратното, ЕС се консолидира и излиза по единен след Брекзита. Вместо катализатор на разпада на ЕС Брекзита се превръща в отрезвяване и заздравяване на съюза. Европейците вече имат примера на UK какво ще им се случи ако решат да напускат.

10

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

9

Ала_Бала

преди 5 години

Британия е била империя и не може да понесе да я командват болни от исшиас. психопати, калинки, поцелуйковци, ***. Стига сте плакали на чужд гроб! Лошото е, че излизането на Британия от ЕС, не му дава стимул да се промени.

8

Анонимен

преди 5 години

Това гласуване трябва да го обвържат с гласуването за внос на азиатски работници в България - има доста сходни характеристики, а и броя на статиите е почти равен.

7

Анонимен

преди 5 години

Против сделката ли са, или против излизането? Някой разбра ли?

6

До 1

преди 5 години

"на територията на Европа ще бъдат създадени нови държави, нови нариди и нови езици."Ще бъдат! Чечня, Карелия, Таврия, ще бъде възстановена старата българска държава...

5

РусоРоб

преди 5 години

Другарю трансатлантически, то е ясно, че и транссексуален може да станеш - ако не за няколко рубли повече, то за благото на Россия и ако другаря Путин каже, но в случая се придържай към опорните точки! Хайде, какво чакате, никой още не е написал как ЕС ще се разпадне след Брекзит, срамота!

4

3519

преди 5 години

Има-няма след 10 дни... ще продължи екосез в кръгова фигура...

3

Трансатлснтически

преди 5 години

Ало Дежурния, ако тебе те презират, и то с Право, нас не ни засяга.

2

Дежурен трол

преди 5 години

Другари, да си затворим временно очите за случая Скрипал и да величаем Англия каква велика империя е била и такава ще си остане, а ЕС как ще се разпадне Англия като напусне! Нищо, че и българи, и европейци, и англичани ни презират какви руски поддлоги сме - 5 рубли на коментар, дерзайте!

1

Анонимен

преди 5 години

Като гледам тази усмихната физиономия и си спомням как нобеловият лауреат Обонго през далечната 2012 г в Лондон каза, че на територията на Европа ще бъдат създадени нови държави, нови нариди и нови езици.