9

Анонимен

преди 5 години

Едните пият лосион за вана, а другите си подминат задниците с него - нищо общо с гнилия ЕС и прогнилата западна цивилизация! Несъмнено тези 2 държави са единствената надежда за спасението на човечеството, а който не мисли така е сороссоид!

8

Гюклердеки Шахин

преди 5 години

Хмммм ... защо ли българия не е поканена на срещата? Как така тези двамта ще взимат решения без да се допитат до мнението на най-умнокрасивото племе в галактиката, българите?! Ще ги напляскам тия двамата на снимката, и друг път няма да правят такив неща без да се допитат до великата българия на трите язовира! Моля да приемете моите дъбоки извинения!

7

Анонимен

преди 5 години

До ЧоджумВ голяма грешка си!Сега започва процес в обратна посока.

6

Путларах акбар

преди 5 години

машала..машала чок гюзел невестка Наташка

5

ШахинАналуКраличе

преди 5 години

За да има мир в региона, Кюрдистан трябва да се отдели от Турция.

4

Анонимен

преди 5 години

Главна тема на разговорите ще бъде обстановката в Идлиб в Сирия. Тайип обеща до края на октомври 18 г да се справи разбойниците там, но и днес те са си цели и невредими. Путин няма да го чака вечно.

3

ШахинАналуОруспу

преди 5 години

До ЧоджумАми ако Ердоган даде фира преди това заради многото къркане? От какво са му тези торбички под очите?

2

Анонимен

преди 5 години

Доживяхме ерата на Бай *** от старите вицове.Бай *** българина,Бай *** руснака,Бай *** американеца,Бай *** турчина.Мега Бай *** на чело на страни с претенции.

1

Чоджум

преди 5 години

Двамата Големи се събират да обсъдят световните дела и да си разделят сферите на влияние. Малка Европа не е поканена, а САЩ са във фактически фалит.