18

Този вече не го пона

преди 5 години

КЪСНО Е ВЕЧЕ ДА ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ МАНДАЛОТО ЛОПНА. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ РОДИНАТА ТАКА, ЧЕ БАСТА. НЕ НИ Е ПРИТРЯБВАЛ И БЕЗ НЕГО ЩЕ МИНЕМ.

17

Анонимен

преди 5 години

На последната олимпиада Гришо падна в първия кръг от Марин Чилич, което и тогава и сега си е очакван резултат. Според 80процентниците, Гришо нарочно паднал, за да вземе милиардите от федерацията по тенис и да избяга да печели на друг турнир.

16

Анонимен

преди 5 години

Врема е и федерацията по тенис да даде поне 1 лев на Гришо, а не за Гришо, както се прави досега. За Гришо, означава, че Кралев решава как да се изхарчат примерно 1 милион лева дадени за участието на Гришо примерно на олимпиадата, от които Гришо нищо не получава, но 80-те процента са убедени, че Гришо получава милиони от България.

15

Анонимен

преди 5 години

Идва олимпиадата, това е разковничето. Последния път когато Григор игра за България беше преди предишната олимпиада. За сравнение на Федерер и Джокович не са им необходими олимпиади за да играят за родината си, играят непрекъснато.

14

Shark

преди 5 години

Чак е учудващо как Гришо все още се състезава за България. При толкова много негативизъм, който се излива от устите на пумиярите върху него.

13

Сс

преди 5 години

Ако Гришо играе за България, е само заради олимпиадата. Иначе му дреме за държавата.

12

Анонимен

преди 5 години

Абе хора, знаете ли че само 0,01 % от населението на България се интересува от вашия Гришо! Айде у лево!

11

До гуша ми дойде тоя

преди 5 години

Абе не сте ли забелязали сутрин по бТв , там има един дето води спорта и всяка сутрин с Григор започват, с Григор завършват! Та като започнат спортните новини и само за Григор говори, амааа мед му капе от устата! Толкова досадни са станали с Хекимян, не знам, дали е роднина на единия...., ужасни са разбирате ли, само за тоя Григор говорят и не се усещат! Няма ли в тая телевизия шефове, малко да ги озаптят!

10

Анонимен

преди 5 години

Щял да играе, но ако бил в топ 24... Че той сега едва е там. Догодина като е извън топ 50, тогава какво? По-малко българин ли ще е? Що за малоумно услосие? Подтекста е ясен - ако е изкарал пари през годината (и си е запазил ранкинг мястото), ще играе за България, колкото да разпусне. Ако обаче не е изкарал пари (както беше миналата година и се срина в листата), то тогава ще си гледа подготовката за турнирите и няма да си губи времето с игра за България, както става и сега. Типично българско!!!

9

Наблюдател

преди 5 години

Стига ни играта му за България на Олимпиадата в Рио де жанейро.

8

СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 5 години

Защо НИКОЙ не казва *че царя е гол* - Министерството на Спорта на България ФИНАНСИРА всички Пътувания , Хотели и Храна на Григор Димитров , заедно с Щаба му .И това са пари от нашите Данъци и Осигуровки за Здраве и Пенсия .

7

Анонимен

преди 5 години

Дано се класира, момчето :)

6

Анонимен

преди 5 години

Хехе бърза справка изфорума - Путин е велик, България е много зле и корумпирана, Гришо е най-мразения и ф16 е най голямата мъка хахаха да живей руския тролетариат

5

Анонимен

преди 5 години

Айде няма нужда да "играе"!Време е пак да "разтегне" нещо.С него, и без него...все тая!Не искам да го гледам пак как фъфли с "акцент"!

4

Българин

преди 5 години

Да играеш за Родината си е чест.Доказали са го редица големи световни спортисти.*** като Григор Димитров, Бербатов и Казийски са срам за България.Оправяли сме се и ще се оправяме и за в бъдеще без тях.

3

Анонимен

преди 5 години

И за Аскьой да играе все ми е тая!Жендераски спортове не ме интересуват!

2

Миро

преди 5 години

Става много смешно! От мразения, '' некадърен'' "безродник" Григор, зависи дали България ще има отбор на най-престижния отборен тенис турнир. Нека *** на *** запопне сега! Да го видя "патриота" Кузманов дали ще продължи с изказванията си и да трупа "фенове" сръвнявайки се с Григор и изтъквайки отказа му да играе за купа Дейвис...

1

Шопо

преди 5 години

Не му трябва !!! Божинов откакто почна да играе за България ,спря да е футболист...