6

Нищо ново

преди 5 години

То в Гърция положението си е сложно от 2009 година.

5

Анонимен

преди 5 години

"Външно предупреждава: Усложнена е обстановката в Гърция"---Крещяща неграмотност, зле прикриваща се с оригиналничене (не само в този случай) и употреба на жаргон; "Външно" какво? Има много външни неща;"Усложнена е обстановката" коя обстановка? политическа, икономическа? ...Не е достатъчно само да се уредиш на работа като журналист. Трябва и българският език да не ти пречи.

4

Коста

преди 5 години

Такъв сняг вали в Гърция веднъж на 15 години. Нормално е да се плашат от зимните условия и леда, които не са типични дори за северна Гърция. А летните гуми при минус 5 градуса стават като пластмаса.

3

House M.D.

преди 5 години

Борянче, научи български език, защото словоредът в заглавието няма нищо общо с българския.

2

Анонимен

преди 5 години

Най много сняг има по пътя за Солун в планинската част. Там имаше и закъсали автомобили по баирите защото са със летни гуми. Лошото е че гърците незнаят как се кара в сняг и се окопават до главините. На много гърци им помагах да се откопават. Те незнаят как се кара на полуамбриаж незнаят как се спира с моторна спирачка. Пълна пародия са на шофьори. Кой им е дал книжки на тези въобще не са ми ясни. Нашите шофьори са десет пъти по добри от гръцките.

1

Тръба

преди 5 години

Външно, демек захариева. Ахаха, закривай! Кефи ме Иво Христов как я нарежда тая.