14

Бог да ги прости!

преди 5 години

До lelkaЛелке, би било добре ако след 50 години достигнем нивото на което са поляците сега. Отдавна скъсаха с комунизма и нислучайно са най-бързо развиващата се страна в света през последните 30 години.Бог да прости децата. Jeszcze Polska nie zginela!

13

Анонимен

преди 5 години

Уж много го знаете този английски, ама "Escape Room" не е "стая за загадки ", а "стая, от която трябва да се измъкнеш". Много тъъъпо хрумване, впрочем! И както се оказа, опасно.Мир на малките душици, отишли да се веселят и загубили живота си заради лоша организация на алчни предприемчиви люде!

12

Was

преди 5 години

Бойко Борисов е виновен,уби българските козички ( според Нинова ),уби хора по пътищата в катастрофи (според Нинова ),докара студ и сняг и заледи пътищата, и т.н.............А сега отиде и в Полша .......ОСТАВКА!!!

11

lelka

преди 5 години

Неприятна новина, но май много поучителна. Описваща ясно сегашното състояние в Полша. Демокротичната пропаганда ни навира Полша като супер успешна държава в посткомунистическо време. И ето сега как се изяснява как успешно се строят некачествени сгради, как се минава покрай закона при откриване на обектите, как никой не следи какво се прави в тия обекти в санитарно и пожароопасно отношение. Ама на, Полша е супер успешна държава, ние тънем в калта. Това е пропагандата днес.

10

Трол Горянин

преди 5 години

SAW на живо.Фирмата е за доживотен затвор и денонощен еб. н. Това че е "бягство" не значи че аварийните изходи трябва да отсъстват.

9

Анонимен

преди 5 години

Каква пожарна бе пич. Къде е съдът да забрани тая американска простотия?

8

Анонимен

преди 5 години

И пожарната къде бля, когато фирмата взе разрешително, за да отвори?

7

Анонимен

преди 5 години

"Това поредната американска идиотщина ли е?! "Да.

6

Анонимен

преди 5 години

"Те празнували рожден ден в т.нар. "Escape Room" (стая за загадки), заключена стая, от която трябва да се излезе като се решават логически задачи."Е явно са се провалили с решаването на логическата задача. Така става когато копираш тьпанарските американски измиюльотини.

5

ТHE Патриот

преди 5 години

по скоро death room!

4

Анонимен

преди 5 години

Който си е прос си изгаря в играта.

3

Анонимен

преди 5 години

Ужасно, голяма трагедия!Горките момичета!

2

риторично

преди 5 години

Това поредната американска идиотщина ли е?!

1

Наблюдател

преди 5 години

Бог да ги прости, голяма ирония е да умреш в ескейп руум.